Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύριζα και ΑΝΕΛ στέλνουν στον Ερντογάν ως πρόβατα επί σφαγή τους αιτούντες άσυλο τούρκους στρατιωτικούς!

Σύριζα και ΑΝΕΛ στέλνουν στον Ερντογάν ως πρόβατα επί σφαγή τους αιτούντες άσυλο τούρκους στρατιωτικούς!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και τα μίντια «ενδιαφέρονται» πρωτίστως για την αντικειμενική ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης, η κυβέρνηση απορρίπτει την μία μετά την άλλη τις αιτήσεις παροχής πολιτικού ασύλου των τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη, μετά τις απειλές Ερντογάν πως θα επιβάλλει θανατική ποινή σε όσους θεωρεί πως συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα εις βάρος του!

Οι «υπερευαίσθητοι ανθρωπιστές» λοιπόν, οι οποίοι επιχειρούν απεγνωσμένα να μας πείσουν για τα ανθρωπιστικά κίνητρα της φιλοξενίας και εγκατάστασης εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από κάθε γωνιά της γης στην Ελλάδα, απέρριψαν τις αιτήσεις ασύλου ακόμη έξι τούρκων στρατιωτικών, με αποτέλεσμα να έχουν μέχρι σήμερα απορριφθεί συνολικά οι 7 από τις 8. Καθίσταται βέβαιο, πως την ίδια τύχη θα έχει και η όγδοη αίτηση, με απώτερο στόχο την παράδοση -αλα Οτσαλάν- των αξιωματικών στον Ερντογάν!

Μέσω της δικηγόρου τους, οι τούρκοι στρατιωτικοί κοινοποίησαν την ακόλουθη δήλωση, η οποία και συνιστά ξεκάθαρη απόδειξη του ραγιαδισμού της κυβέρνησης των Αθηνών: «Είμαστε έκπληκτοι με τις αποφάσεις της υπηρεσίας άσυλου που εκτός του ότι απορρίπτουν το δίκαιο αίτημα άσυλου μας, μας αποδίδουν τον βαρύτατο χαρακτηρισμό του τρομοκράτη, ο όποιος όχι μόνο δεν τεκμαίρεται από κανένα γεγονός αλλά δεν μας έχουν κατηγορήσει ως τρομοκράτες ούτε μέσα στη χωρά μας. Ελπίζουμε η ελληνική κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψιν της τη στάση των άλλων 5 κρατών μελών της ΕΕ που έθεσαν σε καθεστώς διεθνούς προστασίας τους Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο στις επικράτειες τους μετά το πραξικόπημα».

Δέον να επισημανθεί, πως οι ανωτέρω ενέργειες λαμβάνουν χώρα υπό το καθεστώς της υφιστάμενης ευθείας απειλής του Ερντογάν, να επιβάλλει στους ενόχους συμμετοχής στο πραξικόπημα την θανατική ποινή! Πρόκειται δηλαδή, για τον ορισμό της απειλής κατά της ζωής την οποία επικαλούνται οι αριστεροί για όλους τους λαθρομετανάστες, αλλά την παραβλέπουν στην περίπτωση αυτή όπου πραγματικά υφίσταται και έχει μάλιστα εξαπολυθεί από τα χείλη του ίδιου του τούρκου προέδρου!

Είναι συνεπώς προφανές, πως η τυφλή υπακοή στις εντολές του σουλτάνου Ερντογάν βρίσκονται πάνω από το οποιοδήποτε «ανθρωπιστικό ενδιαφέρον» των αριστερών και δεξιών υπερδημοκρατών. Κατά τ’ άλλα, ενοχλούνται όταν η Χρυσή Αυγή τους χαρακτηρίζει γενίτσαρους και γιουσουφάκια.

Εδώ όμως εγείρεται ένα ακόμη θέμα: με ποιο δικαίωμα κατηγορούν οι απατεώνες της κυβέρνησης τους γονείς που δεν επιθυμούν λαθρομετανάστες στα σχολεία τους, από τη στιγμή κατά την οποία οι ίδιοι στέλνουν συνειδητά στο θάνατο 8 αιτούντες πολιτικό άσυλο; Θα απαντήσουν οι γιαλαντζί «δημοκράτες»;

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε επίσης: Ο Σύριζα στέλνει πακέτο στον Ερντογάν τους πραξικοπηματίες – Γιατί δεν στέλνει και τους λαθρομετανάστες;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suriza-kai-anel-stelnoun-ws-probata-epi-sfagh-tous-aitountes-asulo-tourkous#ixzz4Mu6q8AHG

Exit mobile version