Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σήμερα η ΕΣΗΕΑ, που φιμώνει την Χρυσή Αυγή, παρουσιάζει το βιβλίο του τρομοκράτη-δολοφόνου Κουφοντίνα

Σήμερα η ΕΣΗΕΑ, που φιμώνει την Χρυσή Αυγή, παρουσιάζει το βιβλίο του τρομοκράτη-δολοφόνου Κουφοντίνα

Η ΕΣΗΕΑ έχει πάρει τόσο πολύ σοβαρά το έργο της, ώστε να την απασχολεί τι συμβαίνει στην λειτουργία και την ελευθερία του Τύπου στην… Ουγγαρία. Με αφορμή, λοιπόν, την αναστολή λειτουργίας της εφημερίδας «Nepzabadsag», η οποία αντιπολιτεύεται τον «ρατσιστή» πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν, «το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις που έχουν στόχο τον περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου στην Ευρώπη, και εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα λογοκρισίας».

Μάλιστα, η ΕΣΗΕΑ είναι τόσο αντίθετη σε κρούσματα λογοκρισίας, φίμωσης της φωνής οποιουδήποτε και απαγόρευσης έκφρασης της κάθε άποψης, ώστε σήμερα στις 19:30 το απόγευμα στην αίθουσά της (!) θα κάνει παρουσίαση του βιβλίου του τρομοκράτη – δολοφόνου της εγκληματικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος θα κάνει και τηλεφωνική παρέμβαση από τον Κορυδαλλό.

Είναι η ίδια ΕΣΗΕΑ, η οποία όχι μόνο δεν έχει δώσει ποτέ την αίθουσά της στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά με απύθμενο θράσος, αναίδεια και υποκρισία επιτίθεται συχνά με ανακοινώσεις της εναντίον της έντιμης και νόμιμης Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας. Έτσι αντιλαμβάνονται την «ελευθερία του λόγου» οι μπολσεβίκοι της ΕΣΗΕΑ και οι συνοδοιπόροι της.

Ακόμα και οι τρομοκράτες – δολοφόνοι να δικαιούνται να πουν την άποψή τους, αλλά όχι οι Εθνικιστές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/shmera-parousiazei-h-eshea-to-biblio-tou-tromokrath-dolofonou-koufontina.-s#ixzz4MzJPneSu

Exit mobile version