Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρατσιστική αντιμετώπιση στους παραπληγικούς από την ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα

Ρατσιστική αντιμετώπιση στους παραπληγικούς από την ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα

Για τις σχεδόν δύο σελίδες με αηδίες, στην «Εφημερίδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών και των κατηγορούμενων για παιδεραστία», του ευρισκομένου στα χνάρια του Δημήτρη Ψαρρά, σ΄ό,τι αφορά την «Χρυσαυγιάδα», Γιάννη Μπασκάκη, υπάρχει ήδη η απάντηση από τον Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη.

Αν, όμως, ο πολιτικά τόσο… ευφυής Γιαννάκης θέλει να δει μια όντως ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον των ΑΜΕΑ δεν χρειάζεται να πάει μακριά, αλλά να δει την άθλια αντιμετώπιση απέναντι τους από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία με τόση προσήλωση υποστηρίζει η φυλλάδα των Συντακτών.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σε ενημερωτική καθεστωτική ιστοσελίδα, ότι «Σε συμβολικό αποκλεισμό του Μεγάρου Μαξίμου προχώρησαν τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών που διαμαρτύρονται για τις μειώσεις στις συντάξεις, τα επιδόματα και τις παροχές τους.

Αυτό που εξόργισε τους παραπληγικούς ήταν ότι αν και είχαν ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και η Όλγα Γεροβασίλη τους είχε διαβεβαιώσει γι’ αυτό, σήμερα τους είπαν και πάλι ότι θα δουν την κυβερνητική εκπρόσωπο.

«Για εμάς η Γεροβασίλη είναι πλέον αναξιόπιστη. Μας εμπαίζουν. Υποφέρουν και τα άτομα με αναπηρία και οι συγγενείς τους» λένε εξοργισμένοι. Η διαμαρτυρία του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών ξεκίνησε με πορεία από τη Βουλή προς το πρωθυπουργικό μέγαρο προκειμένου να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό ώστε να του ζητήσουν να μην προχωρήσουν οι μειώσεις στις επικουρικές τους συντάξεις που επήλθαν με το άρθρο 96 του ν. 4387/16 και να καταργηθεί η επιβολή 6% στην εισφορά ασθενείας».

Εάν, λοιπόν, κάποιοι θεωρούν κατώτερους ανθρώπους τους συμπατριώτες μας με προβλήματα υγείας, τους εξοργίζουν, τους εμπαίζουν και τους εξοντώνουν οικονομικά, αυτοί είναι τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία στέκεται στο πλάι τους.

Άφησε, λοιπόν, Γιαννάκη, αυτή την κατηγορία των Ελλήνων ήσυχους και τρέξε μαζί με τους «μέντορές» σου τους Ψαρράδες (Δημήτρη και Άντα) να χαρακτηρίσετε εκ νέου τους αδίστακτους τρομοκράτες της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς ως «νεαρούς» και «μωρά στο εδώλιο»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kubernhsh-tou-suriza-antimetwpizei-ratsistika-tous-paraplhgikous#ixzz4N0BbUYQN

Exit mobile version