Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Σαχινίδης: Σοβαρές παρενέργειες στην ελληνική οικονομία από το ρωσικό εμπάργκο – ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Σαχινίδης: «Σοβαρές παρενέργειες στην ελληνική οικονομία από το ρωσικό εμπάργκο»

Ο Βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης εξέθεσε στην Βουλή το σοβαρό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά αγρότες του νομού Πέλλας, στους οποίους δεν έχουν καταβληθεί – παρότι έχουν παρέλθει δύο έτη – οι αποζημιώσεις λόγω των καταστροφών που υπέστησαν από το ρωσικό εμπάργκο.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρόκειται για ποσόν 33 εκατ. ευρώ, όπου τα 2 εκατ. προορίζονταν για τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως η συγκεκριμένη. Εν τούτοις, οι κάτοικοι του συγκεκριμένου δημοτικού διαμερίσματος δεν έχουν λάβει τις αναγκαίες αποζημιώσεις με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ενώ παράλληλα είναι αμφίβολο αν υφίστανται αυτά τα χρήματα και αν εν τέλει θα καταβληθούν.

Απέναντι στην άρνηση και τις υπεκφυγές του αρμόδιου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με το συγκεκριμένο ποσό, ο Γιάννης Σαχινίδης κατέθεσε απτές αποδείξεις και στοιχεία και τόνισε ότι είναι αδύνατον το 80% των ροδακινοπαραγωγών μιας περιοχής να ψεύδεται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-sachinidhs-sobares-parenergeies-sthn-ellhnikh-oikonomia-apo-to-rwsi#ixzz4N3Z4IwBu

Exit mobile version