Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλος ο πόνος από συστημικές εφημερίδες για την εξεταστική επιτροπή και πιο συγκεκριμένα για την ανάκριση του Στουρνάρα από τον Ηλία Κασιδιάρη. Ίσως επειδή όλο το σύστημα να είχε συνηθίσει να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Ίσως γιατί όλο το σύστημα να έχει συνηθίσει να διαπράττει εγκλήματα κατά του Έθνους χωρίς να μπαίνει κανένας εισαγγελέας μέσα στα πόδια του. Ο Βηματοδότης μπορεί να λέει ότι γίνεται ζημιά στην χώρα με τέτοιου είδους αντιμετώπιση. Μα η ζημιά έχει ήδη γίνει. Διότι η Πατρίδα μας έπεσε σε μια τραπεζική παγίδα ειδικά στημένη για να μην βγει ποτέ από κει μέσα. Εγώ πάντως θα χαρακτήριζα την στάση της Χρυσής Αυγής ιδιαίτερα δημοκρατική με βάση τα γεγονότα. Ο Κολοκοτρώνης για παράδειγμα θα τους είχε πάρει ήδη το κεφάλι. Είναι εμφανές πλέον ότι αντικαθιστούν τον Ελληνικό πληθυσμό με αλλογενείς. Και έχουν κάνει την Ελληνική ιθαγένεια τόσο εύκολη να την αποκτήσεις, που σε λίγα χρόνια όλο το στράτευμα θα αποτελείται από αφγανούς και πακιστανούς. Εφόσον οι αλλοδαποί γονείς αρκεί μόνο να μείνουν 5 χρόνια στην Ελλάδα και να κάνουν μια απλή αίτηση για να πάρει το παιδί τους την Ελληνική ιθαγένεια. Και σε στρατιωτικές σχολές θα μπορεί να γραφτεί, αλλά και να καταταγεί ως στρατιώτης. Άρα λοιπόν κάθε αντίδραση μόνο κακό δεν κάνει. Και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο η Χρυσή Αυγή, γιατί είναι η μόνη που αντιδρά.

Χ.  Ευάγγελος

Ούτε την έγκυο μάρτυρα δεν σεβάστηκαν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής: Αήθης επίθεση στην αστυνομικό που λιποθύμησε!

Θα ήθελα να σας μιλήσω για τα γεγονότα περί της σαλαμοποίησης, θερμά σας παρακαλώ σώστε μας. Με τις κινήσεις αυτές που κάνει η κυβέρνηση αποδυναμώνει τα κύρια συστατικά που κάνουν την Ελλάδα, δηλαδή την θρησκεία, την οικογένεια και την ιστορία. Μόλις πρόσφατα παρατηρείται το γεγονός ότι αλλάζει η πολύ σημαντική ιστορία μας με τον τρόπο αφαίρεσης, γιατί κάποιες φορές η αλήθεια είναι αλήθεια μόνο όταν είναι ολόκληρη, έτσι και στην ελληνική ιστορία. Έπειτα έχουμε τον πόλεμο ενάντια στο μόνο πυλώνα σήμερα, την Εκκλησία. Η θρησκεία ήταν πάντα στο πλευρό των Ελλήνων και έχουμε τιμή να είμαστε Ορθόδοξοι χριστιανοί. Η οικογένεια πλήττεται οικονομικά και είναι προφανές για πιο λόγο. Γιατί είναι το κύτταρο του Εθνικού κράτους. Εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη στη Χρυσή Αυγή να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να πάρουμε την πατρίδα μας Πίσω.

Μ.Χ

Λύσσα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για την στήριξη της Χρυσής Αυγής στα ΑμΕΑ

Επειδή οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζουν καθημερινά στον βούρκο των ψεμάτων, μην έχοντας τον παραμικρό ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό, για να πουν ένα ακόμη. Επειδή την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας την παραχωρούν πλήρως σε ξένους τοκογλύφους. Την δημόσια δε περιουσία της πατρίδας  την ξεπουλούν στους ξένους. Και την φτωχοποίηση και «κινεζοποίηση» των εργασιακών σχέσεων την διευρύνουν καθημερινά όλο και περισσότερο. Επειδή, από το πρώτο «προσωρινό» Μνημόνιο, μας φτάνουν ήδη στο τρίτο. Με ένα τέταρτο να φαίνεται ολοένα και περισσότερο δυνατό στον ορίζοντα. Επειδή αδυνατούν να προσφέρουν την οποιαδήποτε ουσιαστική και Εθνικά ωφέλιμη λύση, αυτοί που γεννούν, που χτίζουν, που γιγαντώνουν αυτή την άνευ  προηγουμένου κατάντια. Επειδή μέσα σ΄ όλα αυτά, προσθέτουν και την ποινικοποίηση της ελληνορθόδοξης ταυτότητάς των Ελλήνων. Επειδή και η ΝΔ είναι μια από τα ίδια με μόνη εξαίρεση ότι παριστάνουν τους πατριώτες, μια λύση μόνο μένει. Αγώνας Έλληνα, αν δεν το έχεις πράξει ακόμα, έντιμος και νόμιμος, στο πλάι της Χρυσής Αυγής, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Συνέντευξη Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια εφ’ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-14-oktwbriou-2016#ixzz4N3aLtLWG

Exit mobile version