Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη Ελλάδα: Συνεχείς δράσεις του Μετώπου Νεολαίας στο κέντρο των Αθηνών

Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη Ελλάδα: Συνεχείς δράσεις του Μετώπου Νεολαίας στο κέντρο των Αθηνών

Το αμαρτωλό και διεφθαρμένο σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακόψει την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, είτε μιλώντας για εμάς χωρίς εμάς, είτε επιβάλλοντας ένα καθεστώς φίμωσης και τρομοκρατίας. Πολύ συχνά, δε, επιλέγει έναν άλλο τρόπο για να πλήξει την μεγάλη μας καταξίωση στην συνείδηση του ελληνικού λαού, προσποιούμενο ότι δεν υπάρχουμε…

Την ίδια στιγμή, όμως, που όλοι αυτοί οι προδότες και οι δήθεν «δημοκράτες» που το εκπροσωπούν κρύβονται, για να γλιτώσουν από την οργή και την κατακραυγή του κόσμου που όπου τους πετύχει τους εξευτελίζει, εμείς συνεχίζουμε απτόητοι τον αγώνα μας, αψηφώντας τις γελοίες μεθοδεύσεις τους. Έτσι, λοιπόν, την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, το Μέτωπο Νεολαίας με μια παρουσία άκρως δυναμική, ενάντια στους πάσης φύσεως δειλούς και προσκυνημένους που σκύβουν το κεφάλι, διέσχισε για ακόμη μια φορά κεντρικούς δρόμους της πόλης, διατρανώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και τίποτα δεν την σταματά.

Μια ακόμη αθηναϊκή γειτονιά, και συγκεκριμένα η περιοχή της Πανόρμου, κατακλύστηκε από εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή», από φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος, καθώς και από αφίσες για την επικείμενη ημερίδα που διοργανώνουν οι νέοι και οι νέες του Εθνικιστικού Κινήματος σχετικά με το μείζον πρόβλημα της υπογεννητικότητας, το οποίο απαιτεί από τον ελληνικό λαό άμεση κινητοποίηση και δράση, για να μην καταντήσουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Παράλληλα, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας έκαναν ακόμα πιο εμφανή την επιβλητική τους παρουσία στην περιοχή, γράφοντας με σπρέι πλήθος συνθημάτων. Συνθήματα Πίστης, Αγώνα και Ελευθερίας, για να θυμίζουν στην ανθελληνική τυραννία που λυμαίνεται την πατρίδα μας ότι η στιγμή που θα γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος πλησιάζει!

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-gia-mia-eleutherh-ellada-sunecheis-draseis-tou-metwpou-neolaias#ixzz4N5cHbSbb

Exit mobile version