Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ημερίδα Μετώπου Νεολαίας για την Υπογεννητικότητα: Σάββατο 15/10, Βιβλιοπωλείο Χρυσής Αυγής, Λ. Μεσογείων 131, 6μμ

Ημερίδα Μετώπου Νεολαίας για την Υπογεννητικότητα: Σάββατο 15/10, Βιβλιοπωλείο Χρυσής Αυγής, Λ. Μεσογείων 131, 6μμ

Η εθνοκτόνα μνημονιακή πολιτική που ταλανίζει την πατρίδα μας τα τελευταία έτη, η εξ αυτής προκληθείσα οικονομική κρίση, καθώς και το γενικότερο κλίμα κοινωνικής αποσάθρωσης, παρακμής και εκφυλισμού κάθε υγιούς προτύπου, προμηνύουν, αναμφίβολα, μια εξαιρετικά ζοφερή εικόνα για το μέλλον του τόπου.

Η απαξίωση του θεσμού της οικογένειας και των παραδοσιακών αξιών, η αύξηση των αμβλώσεων σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανεργία, καθώς και το γεγονός ότι το «νέο αίμα» μεταναστεύει στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που ανεξέλεγκτες ορδές λαθρομεταναστών κατακλύζουν την πατρίδα μας, αποτελούν απειλητικούς παράγοντες για την εθνική μας επιβίωση και την φυλετική μας ομοιογένεια.

Η φυσική αύξηση του ελληνικού πληθυσμού βαίνει συνεχώς μειούμενη, εξαιτίας της μείωσης του δείκτη γεννήσεων και της ταυτόχρονης αύξησης του γενικού δείκτη της θνησιμότητας, που οφείλεται στην γήρανση του πληθυσμού.

Η υπογεννητικότητα και κατ’ επέκταση η συρρίκνωση του ελληνικού λαού έχουν αναχθεί σε μείζονα, εθνικά προβλήματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Πρόκειται για μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του Έθνους μας.

Με την αλλοτρίωση, την αντικατάσταση και τον αφανισμό μας να βρίσκεται σε ταχεία εξέλιξη, πολύ σύντομα θα αποτελούμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα. Η συνέχεια του Ελληνικού Έθνους δέχεται βίαιη επίθεση. Ας μην ελπίζουμε, λοιπόν, σε «δημογραφικά θαύματα». Η διασφάλιση της συνέχειας του Γένους αποτελεί, ξεκάθαρα, Ιστορική Υποχρέωση και Εθνικό Καθήκον όλων μας!

ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ – ΟΡΓΑΝΩΣΕ – ΔΡΑΣΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 131, ΩΡΑ 18:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hmerida-metwpou-neolaias-gia-thn-upogennhtikothta#ixzz4MkzqY4gc

Exit mobile version