Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Πάτρα, Αθήνα

«Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη, των Ελλήνων τα Ιερά…» Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Ηλείας, έδωσε το παρόν στην ταφή των Ιερών Λειψάνων του Ήρωα Ανδρέα Αναστασόπουλου, ο οποίος 42 χρόνια μετά, επέστρεψε στην Πατρική Γη, στο Χάβαρι της Ηλείας.

Όπως και το Σάββατο, κατά την ταφή των λειψάνων του καταδρομέα Σπύρου Μανιάτη από την Ζαχάρω, έτσι και σήμερα στο Χάβαρι, οι Χρυσαυγίτες συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία τους, τις ψυχές των Ελλήνων μαχητών που έδωσαν την ίδια τους την ζωή για την Ελευθερία της Κύπρου μας. Αδερφοί μας αναπαυτείτε εν ειρήνη. Οι Εθνικιστές κλίνουν ευλαβικά το γόνυ προ των ενδόξων προγόνων μας.

Αρκετός συναγωνιστές και συναγωνίστριες έδωσαν το παρόν την  περασμένη Τετάρτη, στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών, όπου έγινε ομιλία, από μέλος του πενταμελούς για την σημασία της συντροφικότητας που πρέπει να έχουν οι Χρυσαυγίτες μεταξύ τους σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την Πατρίδα αλλά και για το Κίνημά μας, αφού  συνεχίζεται η πολιτική λάσπης εναντίον μας. «Όλοι εμείς ενωμένοι σαν γροθιά, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!»

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Θ.Β. και προβολή οπτικοακουστικού υλικού με θέμα την Ζωή και την Δράση του Παύλου Μελά.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την προβολή οπτικοακουστικού υλικού από τα εγκαίνια των νέων γραφείων των Εθνικιστικών σωματείων της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn561#ixzz4N8Q1JR9v

Exit mobile version