Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεξέλεγκτη ισλαμική προπαγάνδα στα Ελληνόπουλα της Θράκης: Τουρκικά βιβλία στα σχολεία!

Ανεξέλεγκτη ισλαμική προπαγάνδα στα Ελληνόπουλα της Θράκης: Τουρκικά βιβλία στα σχολεία!

Με την σύμφωνη γνώμη του ανθελληνικού υπουργείου Παιδείας και τα… στραβά μάτια του υπουργείου Εξωτερικών οι Έλληνες μουσουλμάνοι μαθητές της Θράκης διδάσκονται στα σχολεία την προπαγάνδα της τουρκίας.

Συγκεκριμένα,  χιλιάδες Έλληνες μαθητές, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, που διαμένουν στη Θράκη κάνουν μάθημα για το Ισλάμ με βιβλία που εισάγονται από την Τουρκία και δεν ελέγχονται για το περιεχόμενό τους από το ελληνικό κράτος. Το αξιοσημείωτο δε είναι πως τα βιβλία αυτά διδάσκονται από μουσουλμάνους δασκάλους και καθηγητές αποφοίτους της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης σε δεκάδες Δημοτικά και στα δύο Γυμνάσια-Λύκεια που λειτουργούν στην Ξάνθη και την Κομοτηνή χωρίς καμία παρέμβαση.

Στα βιβλία αυτά υπάρχουν προπαγανδιστικές παρεμβάσεις της Τουρκίας, όπως η εμφάνιση φωτογραφιών του Κεμάλ ή συνθημάτων ανάμεσα σε σελίδες άσχετων βιβλίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η οποία βγάζει στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο θέμα, η τελευταία φορά που έγινε ένας υποτυπώδης έλεγχος από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ήταν πριν από δύο χρόνια και δεν αφορούσε το τουρκικό βιβλίο των Θρησκευτικών, αλλά τα Μαθηματικά και κάποια ακόμα βιβλία, ήσσονος σημασίας για το περιεχόμενό τους.

Πρόκειται για ακόμη μία πτυχή της ανθελληνικής προπαγάνδας των πρακτόρων της Άγκυρας, οι οποίοι επιχειρούν να αφελληνίσουν την Θράκη.

Πάγιο αίτημα της Χρυσής Αυγής είναι να κλείσει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, να απελαθούν οι τουρκοπράκτορες και επιτέλους το κράτος να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων Πομάκων και να μην τους αφήνει έρμαιο της τουρκικής προπαγάνδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/islamikh-propaganda-sta-paidia-twn-pomakwn#ixzz4NBTRt6yZ

Exit mobile version