Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ημερίδα Μετώπου Νεολαίας: Το δημογραφικό απειλεί το Έθνος μας με αφανισμό – Φωτορεπορτάζ

Ημερίδα Μετώπου Νεολαίας: Το δημογραφικό απειλεί το Έθνος μας με αφανισμό - Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016,  σε μια κατάμεστη αίθουσα και υπό την παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν μια ακόμη ημερίδα, κατά την οποία αναλύθηκε ένα μείζονος σημασίας εθνικό πρόβλημα, αυτό της υπογεννητικότητας. Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο για το Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί ίσως την κορωνίδα των προβλημάτων που πλήττουν την Πατρίδα μας, αφότου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες απειλές για την επιβίωση και την συνέχεια τόσο του Έθνους, όσο και της Φυλής μας.

Ο κύκλος των ομιλιών άνοιξε με τον συναγωνιστή Α. Σ. στο βήμα, ο οποίος τόνισε ότι οι νέοι και οι νέες της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από όλα άτομα καλλιεργημένα και εθνικά σκεπτόμενα, γαλουχημένα βάσει των μεγάλων ιδανικών του Ελληνισμού. Έχοντας ως παράδειγμα πρότυπα ανώτερα και υγιή, αντιλαμβάνονται βαθιά την κρίση αξιών που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και αγωνίζονται αδιαλείπτως για την οικοδόμηση ενός νέου, ελπιδοφόρου μέλλοντος, από το οποίο θα εκλείπει κάθε στοιχείο παρακμής.

Αρχικά τον λόγο έλαβε η συναγωνίστρια Α. Κ., η οποία αφού πρώτα ανέλυσε τον όρο της υπογεννητικότητας, στη συνέχεια προέβη σε μια αναλυτική παράθεση στατιστικών στοιχείων, τα οποία συγκλονίζουν, καθώς δηλώνουν ξεκάθαρα πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν ενέχει μόνο κοινωνικές επιπτώσεις, αλλά πάνω από όλα εθνικές, κάνοντας την επίλυση του επιτακτική ανάγκη. Η φθίνουσα γονιμότητα, σε συνδυασμό με την γήρανση του πληθυσμού, μεταβάλλουν δραστικά την δομή της ελληνικής κοινωνίας, οδηγώντας αναμφίβολα στην συρρίκνωση του ελληνικού λαού, που κυμαίνεται σε άκρως ανησυχητικά επίπεδα.Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σε μια Ελλάδα φτωχή και ταλαιπωρημένη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο συντελεστής γεννητικότητας ανά έτος ήταν αυτός που θα έπρεπε να είχαμε σήμερα, καθώς οι δεκαετίες ευημερίας που ακολούθησαν συνοδεύτηκαν από μια προοδευτική μείωση του συντελεστή της.

Επίσης, γεγονός που κρούει, ξεκάθαρα, τον κώδωνα του κινδύνου είναι ότι ένα ζευγάρι στην Ελλάδα γεννά 1,2 παιδιά, την στιγμή που στην γειτονική Τουρκία ένα ζευγάρι γεννά 4 παιδιά, κάτι που δηλώνει, ταυτόχρονα, την συνεχόμενη μείωση του αμυντικού δυναμικού της πατρίδας μας. Σήμερα, η Ελλάδα κατέχει το δεύτερο μικρότερο δείκτη γεννήσεων στην Ευρώπη, ενώ παγκοσμίως βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της λίστας με τις χώρες που διαθέτουν τον πιο γερασμένο πληθυσμό. Αξιοσημείωτο, δε, είναι αυτό που προκύπτει από μια πρόσφατη μελέτη της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με την οποία στον καιρό των μνημονίων χάθηκε μια «ολόκληρη πόλη Ελλήνων», ενώ σε συνδυασμό με τα αλλεπάλληλα λαθρομεταναστευτικά κύματα που εισβάλλουν την πατρίδα μας, αποτελεί ιδιαίτερα απειλητικό παράγοντα το γεγονός ότι σύμφωνα με τα στοιχεία των δυο μεγαλύτερων κρατικών νοσοκομείων της Αθήνας, το 34% των γεννήσεων που πραγματοποιήθηκαν εκεί προέρχονται από αλλοδαπές γυναίκες.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε η συναγωνίστρια Ε. Π., όπου αναφέρθηκε εκτενώς στα αίτια της υπογεννητικότητας, τονίζοντας ότι οι ρίζες τους, εκτός από το κοινωνικό και πολιτειακό επίπεδο, εντοπίζονται κατά βάση σε επίπεδο προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα έγινε αναφορά στην ασφυκτική κατάσταση που βιώνει η κοινωνία μας εξαιτίας των προδοτικών πολιτικών και των παρελκόμενων τους, όπως είναι η οικονομική κρίση, η ανεργία και η φτώχια, παράγοντες που λειτουργούν εντελώς αποτρεπτικά για την δημιουργία οικογένειας.

Ωστόσο, έμφαση δόθηκε στην κρίση αξιών που διέπει τον σύγχρονο άνθρωπο, καθώς ο «μοντέρνος» τρόπος ζωής, με τον ακόρεστο υπερκαταναλωτισμό και τις «προοδευτικές» μορφές συμβίωσης, τα προβληματικά πρότυπα και η προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιας ζωής χωρίς ευθύνες, μιας ζωής αφιερωμένης στην «καριέρα», εντείνουν ακόμη περισσότερο την κρίση του θεσμού της οικογένειας, που από έννοια ιερή, όπως άλλωστε την αντιλαμβάνονταν οι πρόγονοι μας, έχει μετατραπεί σε κάτι το ξεπερασμένο και οπισθοδρομικό.

Επιπλέον, το άγχος που παράγει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η βλαβερή προπαγάνδα διάφορων φεμινιστικών κινημάτων, που έχουν ανάγει την μητρότητα, από την φυσική ολοκλήρωση της γυναίκας που είναι στην πραγματικότητα, σε ταυτόσημο της υποδούλωσης, η αύξηση των αμβλώσεων, μαζί με την απουσία της κρατικής μέριμνας και των κινήτρων εκείνων που θα έπρεπε να δίνει στα νέα ζευγάρια για τεκνοποίηση, μόνο δυσοίωνες συνθήκες δημιουργούν για την επιβίωση του Γένους.

Εν συνεχεία, ο συναγωνιστής Γ. Σ.  πραγματοποίησε μια λεπτομερή περιγραφή των τρόπων αντιμετώπισης του προβλήματος, οι οποίοι εκτείνονται τόσο σε πολιτειακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις προτάσεις που παρατέθηκαν, όπως είναι η ανάδειξη του παραδοσιακού θεσμού της οικογένειας από την πολιτεία, καθώς και η λήψη μέτρων που θα προάγουν την δημιουργία νέων οικογενειών, μειώνοντας τα διάφορα εμπόδια και όχι δημιουργώντας νέα.

Ως προς την κατεύθυνση αυτή, αναφορά έγινε σε κάποιες εκ των βασικότερων θέσεων του Εθνικιστικού Κινήματος, όπως είναι η φορολογική ελάφρυνση για τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί, η παροχή επιδόματος για κάθε νέο Ελληνόπουλο που γεννιέται, η ενίσχυση των τρίτεκνων και των πολύτεκνων οικογενειών, η επιδότηση της μητρότητας, η προστασία των ανύπαντρων μητέρων, όπως βέβαια και των εργαζόμενων, μέσω της δωρεάν παιδείας ήδη από την προσχολική ηλικία, καθώς και με την παροχή δυνατοτήτων για επαγγελματική απασχόληση κατ’ οίκον, σε περίπτωση που αυτό είναι επιθυμητό για την διευκόλυνση της μητέρας και για την φροντίδα του παιδιού.

Τέλος, έγινε αναφορά σε μια πάγια θέση των Ελλήνων Εθνικιστών, που αφορά την απαγόρευση των αμβλώσεων, εκτός βέβαια από τις περιπτώσεις εκείνες που ιατρικοί λόγοι το επιβάλλουν, καθώς αποτελεί μια ξεκάθαρα εγκληματική ενέργεια, και μάλιστα διπλής φύσεως, αφού για κάθε νέο παιδί που δολοφονείται με αυτόν τον τρόπο, χάνεται ένας άξιος Έλληνας από την αγκαλιά της Μητέρας Πατρίδας.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε η συναγωνίστρια Ε. Μ., η οποία έχοντας την τιμή και την ευλογία να γνωρίσει την μητρότητα σε νεαρή ηλικία, προέβη σε μια άκρως συγκινητική και βιωματική αφήγηση της εμπειρίας της, δίνοντας την καλύτερη απάντηση στις σύγχρονες μικροαστικές και εκφυλισμένες αντιλήψεις που δηλητηριάζουν τον νου και την ψυχή των νέων, προτρέποντας τους για το αντίθετο. Στη συνέχεια έγινε μια αναλυτική αναφορά στους ιατρικούς εκείνους λόγους που καταστούν την τεκνοποίηση σε νεαρή ηλικία ωφέλιμη, τόσο για την υγεία της μητέρας, όσο και του ίδιου του παιδιού. 

αραθέτοντας την δική της μοναδική και ξεχωριστή πραγματικότητα, μίλησε τόσο για τις δυσκολίες που σαφώς ανακύπτουν στο ξεκίνημα ενός νέου ζευγαριού, όσο και για τις χαρές που, φυσικά, τις υπερκαλύπτουν. Πολύ απλά, απέδωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μαγεία της μητρότητας και του να είναι κανείς γονιός, που φέρνει μια «νέα ζωή» στον κόσμο. Μια «νέα ζωή», που είναι σάρκα από την σάρκα του και κομμάτι της ψυχής του.

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον συναγωνιστή Σ. Κ. στο βήμα, ο οποίος εξετάζοντας το πρόβλημα της υπογεννητικότητας από μια καθαρά ιδεολογική οπτική, παρέθεσε τους λόγους εκείνους για τους οποίους οι Έλληνες Εθνικιστές θεωρούν τον θεσμό της οικογένειας ιερό, καθώς αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την επιβίωση και την συνέχιση του Ελληνικού Έθνους. Η προστασία του κρίνεται ζωτικής σημασίας, τόσο για την βιολογική συνέχεια του ελληνικού λαού, όσο και για την προάσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για να μην καταλήξει η Πατρίδα μας να είναι μια χώρα δίχως μέλλον, καθώς ένα έθνος που δεν δύναται να ανανεώσει τον πληθυσμό του είναι καταδικασμένο σε αφανισμό. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να διακόψει το «αιμάτινο προγονικό ποτάμι», στο οποίο όλοι συμμετέχουμε, αποτελώντας και οι ίδιοι αναπόσπαστο κομμάτι του. Ο πολιτισμός που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας, αυτό το μεγάλο θαύμα που φώτισε ολόκληρη την ανθρωπότητα, πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Και για να υπάρχει, απαιτείται η ύπαρξη του Έθνους, το οποίο τον δημιουργεί.

Η εξασφάλιση της συνέχειας του Γένους αποτελεί Εθνικό Καθήκον όλων μας, για να συνεχίσει αυτή η Ιερή Γη, που είναι ποτισμένη με το ηρωικό αίμα των προγόνων μας, να μας ανήκει.

Έπειτα από μια μικρή διακοπή, ακολούθησε προβολή σχετικού υλικού, καθώς και ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εκδηλώνεται από την πλευρά των νέων ηλικιακά συναγωνιστών. Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, καθώς δηλώνει ότι σήμερα υπάρχουν τελικά πολλοί νέοι εθνικά σκεπτόμενοι, οι  οποίοι ενδιαφέρονται και αγωνίζονται τόσο για το μέλλον, όσο και για την προάσπιση της πατρίδας μας και του πολιτισμού μας.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται, με άπαντες σε στάσης προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hmerida-tou-metwpou-neolaias-to-dhmografiko-apotelei-thn-megaluterh-apeilh#ixzz4NBYuBDcQ

Exit mobile version