Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Εξαιτίας τους ξεριζώνονται άπειρες οικογένειες από τις φωλιές τους και ανοίγουν φτερά σε μια άλλη χώρα για ένα καλύτερο αύριο! Τα παιδιά του ελληνικού γενικού λυκείου Στουτγκάρδης μαζί με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τους εκπροσώπους  της ΕΛΜΕ “άφησαν” το μάθημα τους και παρευρέθηκαν σε μια συμβολική  κατάληψη του προξενείου χωρίς να σταματήσουν την λειτουργία του! Ο πρόξενος ήταν πρόθυμος να μας ακούσει για το μεγάλο πρόβλημα που επικρατεί στα γενικά Ελληνικά λύκεια της Γερμανίας για το εάν θα συνεχιστεί η λειτουργία τους. Φυσικά το θέμα είναι κυρίως οικονομικό! Τα παιδιά προέβησαν σε μια συμβολική κατάληψη για να θέσουν τα προβλήματα του λυκείου τους. Κύριε συντονιστή, κύριε υπουργέ, κύριε Φίλη και οποίος είναι υπεύθυνος για αυτό, έπρεπε να καταλάβετε πως για εμάς δεν είναι απλά ένα κτίριο που το κλειδώνεις και το ξεκλειδώνεις όποτε θέλεις! Είναι το κτίριο του μέλλοντος μας! Είναι το κτίριο από το οποίο θα πάρουμε αυτό το “χαρτί” που θα μας συνοδέψει στο μέλλον της ζωής μας! Και ήρθατε εσείς να μας το κλείσετε με το έτσι θέλω; Ε! ΟΧΙ! Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!!! Δεν παίζεις με πιόνια από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Παίζεις με ψυχές αθώων ανθρώπων που θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους στα ελληνικά πανεπιστήμια της Ελλάδας παίρνοντας ένα ελληνικό απολυτήριο από μια ξένη χώρα που εξαιτίας σου ξενιτεύτηκαν σε αυτήν! Με αυτόν τον τρόπο όμως, με το να κλείσεις τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μείνουν εδώ τα προσφυγόπουλα της χώρας σου και να γίνουν ανειδίκευτοι εργάτες της Γερμανίας! Αυτό θέλεις; ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Πόπη Π.

Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση Τιμής για τον Ήρωα Μακεδονόμαχο Παύλο Μελά – 5 ΒΙΝΤΕΟ

Γίνεται καθημερινά λόγος για τους μετανάστες στα σχολεία με τις “αλληλέγγυες” ομάδες που θέλουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία όχι μόνο να μην σέβονται την αντίθετη άποψη των γονέων, αντιθέτως την κατακρίνουν χωρίς να αντιπροτείνουν τίποτα. Αρχικά σέβομαι την άποψη των νόμιμων πολιτών που πληρώνουν τους φόρους τους και θέλουν τα παιδιά τους να έχουν ένα καλό επίπεδο μόρφωσης και σωστές συνθήκες υγιεινής, καθώς δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα, διότι με την ίδια λογική θα έπρεπε να κάνουν καταλήψεις στα ιδιωτικά σχολεία και να τα κατακρίνουν που δεν δέχονται λαθρομετανάστες, θέλοντας να μας πείσουν ότι εάν κάποιος πάει και πληρώσει σε ένα ιδιωτικό σχολείο δεν θα δεχτούν το παιδί του. Κατά δεύτερον εφόσον η κυβέρνηση είναι τόσο σίγουρη ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για εξάπλωση ασθενειών, ας βγάλει προκηρύξεις για όσους καθηγητές επιθυμούν να πάνε στα “hot spot” να κάνουν μαθήματα μιας και δεν υπάρχει φόβος να προσβληθούν από κάποια ασθένεια όπως οι στρατιωτικοί. Οι πρεσβείες των προσφυγόπουλων ας αναλάβουν την χρηματοδότηση για την διδασκαλία των παιδιών τους και αφού βρουν χώρους ας κάνουν συμβάσεις με νέους καθηγητές που επιθυμούν να εργαστούν με αυτά τα παιδιά, διότι πρέπει να σεβαστούμε και την άποψη ενός καθηγητή που μπορεί να μην θέλει να δουλέψει με αυτά τα παιδιά σε ένα δημόσιο σχολείο μιας και οι γονείς τους εισήλθαν παράνομα στη χώρα και δεν έχουν σεβαστεί ούτε τους νομούς ούτε κάνουν κάτι για την ανάπτυξη της Ελλάδας. Από την άλλη, αφού βουλευτές της κυβέρνησης, καθώς και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις είναι τόσο ευαίσθητοι για αυτό το θέμα, ας δώσουν έναν κομμάτι από τον μισθό τους σε ένα ιδιωτικό σχολείο, μήπως προσλάβουν και κανένα νέο δάσκαλο και καθηγητή για να καλυφθούν οι ανάγκες και τέλος γιατί δεν παραχωρούν ένα από τα τόσα κτήρια που έχουν κάνει κατάληψη οι αναρχικοί  για να γίνει ένα πολυεθνικό  σχολείο στο οποίο θα μπορούν όλα αυτά τα παιδάκια και οι γονείς τους να συνεννοηθούν μεταξύ τους και θέλουν να αναγκάσουν τα ελληνόπουλα και τις οικογένειες τους να συναναστραφούν με όλο αυτό το κόσμο, που στο κάτω κάτω είναι άδικο για τον Έλληνα φορολογούμενο να έχει τα ίδια δικαιώματα με τον λαθρομετανάστη και λαθροεισβολέα. Έχουμε υποχρέωση να σεβαστούμε την άποψη των ανθρώπων που θέλουν ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά τους και εφόσον τα επιχειρήματα της αριστερής συμμορίας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα επιχειρήματα των γονέων και προσπαθούν μέσω ροπαλοφόρων και κουκουλοφόρων τρομοκρατών να επιβάλλουν την άποψη τους, ας δεχτούν μια από τις παραπάνω προτάσεις και ας προτείνουν επιτέλους και κάτι καλό για αυτή τη χώρα.

Μ.Τ.

Εσωκομματικός πόλεμος στην ΝΔ για την Λακωνία: Στα μαχαίρια Δαβάκης και Γρηγοράκος

Επιβάλλουν οι αριστεροί την συγκατοίκηση σε όλα τα επίπεδα με τους λαθρομετανάστες ασφαλώς με τη σύμφωνη γνώμη της μασονοδεξιάς και όλου του αντισυνταγματικού τόξου πλην των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Και κόπτονται για την μόρφωση τον παιδιών τους, ενώ πλήρως αδιαφορούν για τα παιδιά των Ελλήνων. Στα σχολεία υπάρχουν κενές θέσεις που δεν αναπληρώνονται για λόγους οικονομίας. Για να προσλάβουν αραβόφωνους όμως για την διδασκαλία των παιδιών των προσφύγων λεφτά υπάρχουν και δεν συντρέχει λόγος καμιάς οικονομίας. Απαιτείται αφύπνιση και εγρήγορση όλων των Ελλήνων γιατί σκοπός τους δεν είναι το ενδιαφέρον για τους «πρόσφυγες» αλλά να μην υπάρχουν Έλληνες. Οι λαθρομετανάστες είναι το μέσον που βολεύει τους κυβερνώντες οι Έλληνες να γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους την πατρίδα. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Α.Κ.

Τα αίτια του σιωνιστικού λασποπολέμου εναντίον του Τραμπ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-15-oktwbriou-2016-diabaste-peris#ixzz4NERPhY3N

Exit mobile version