Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μούγκα από την «Εφημερίδα των Συντακτών» για την ρατσιστική αντιμετώπιση των παραπληγικών από την κυβέρνηση

Μούγκα από την «Εφημερίδα των Συντακτών» για την ρατσιστική αντιμετώπιση των παραπληγικών από την κυβέρνηση

Γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ότι είναι η φυλλάδα που προωθεί τον εθνομηδενισμό σ΄όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις του. Ότι χαϊδεύει τους αδίστακτους ακροαριστερούς δολοφόνους – τρομοκράτες, τους οποίους με απύθμενο θράσος ονομάζει «νεαρούς» και «μωρά στο εδώλιο». Ότι ακόμα και οι κατηγορούμενοι για το αισχρό αδίκημα της παιδεραστίας θα βρουν μια φωνή εκεί μέσα να τους υπερασπίζεται. Ότι αποτελεί την ανεπίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ, με υπερασπιστικά άρθρα της κυβερνητικής γραμμής τα οποία, με τα φαιδρά επιχειρήματά τους, σου προκαλούν κάτι μεταξύ γέλωτα και αηδίας.

Τώρα βλέπουμε ότι η προσήλωσή τους στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (η οποία μπορεί να εξουθενώνει και να φτωχοποιεί στο έπακρο τον Ελληνικό Λαό, φροντίζει όμως πλήρως για την επαλήθευση των «αντιρατσιστικών» και πολυπολιτισμικών της εξαγγελιών) έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε στις σελίδες της να αποσιωπείται πλήρως η ξεκάθαρη κοροϊδία και ο εμπαιγμός της κυβέρνησης προς τους παραπληγικούς.

Ο λόγος, φυσικά, για την «Εφημερίδα των Συντακτών» (κάποτε διέπρεπε και στον τομέα του φωτομοντάζ…), η οποία στο φύλλο της Παρασκευής δεν έγραψε ούτε λέξη για την άθλια, εμετική και επί της ουσίας ρατσιστική συμπεριφορά της κυβερνητικής εκπροσώπου Γεροβασίλη (και κατ΄επέκταση του ΣΥΡΙΖΑ) απέναντι (και) στον συγκεκριμένο κλάδο των συμπατριωτών μας.

Δεν έκαναν, λοιπόν, τίποτε άλλο στην φυλλάδα αυτή από το να συνταχθούν επί της ουσίας με την κυβερνητική αθλιότητα εναντίον των παραπληγικών, με την λογική «αγνοούμε αυτούς και τα προβλήματά τους, άρα δεν υφίστανται».

Πραγματικά, λοιπόν, όταν μιας τέτοιας «ποιότητας» έντυπο γράφει οτιδήποτε εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί Τίτλο Τιμής για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακόμη και η παραμικρή καλή κουβέντα από τους εθνομηδενιστές «γλείφτες» του ΣΥΡΙΖΑ θα μας προβλημάτιζε έντονα.

Δεν θέλουμε να ακούσουμε κάτι έστω και ελάχιστα θετικό από τους τύπους αυτούς που μισούν το Ελληνικό Έθνος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koubenta-apo-thn-efhmerida-twn-suntaktwn-gia-thn-ratsistikh-antimetwpish-tw#ixzz4NFpwZ7FQ

Exit mobile version