Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταθμός τζιχαντιστών η Ελλάδα: Στην Αθήνα βρέθηκαν τα σχέδια για τις επιθέσεις σε Βρυξέλλες και Παρίσι

 

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις και οι καταθέσεις που δίδονται στην δίκη των τζιχαντιστών του Βερβιέ, που πραγματοποίησαν τα πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Βρυξέλλες και Παρίσι.

Όπως αποκαλύπτεται, λοιπόν, στην Αθήνα λειτουργούσε (ή λειτουργεί;) πυρήνας υποστήριξης των μεταφερόμενων τζιχαντιστών. Τόσο από τις συνομιλίες και τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών, όσο και από τα διαβατήριά τους φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν «σύντροφοί» τους που τους προμηθεύουν ό,τι χρειάζονται για να δημιουργήσουν εκατόμβες νεκρών στην Ευρώπη.

Σε υπολογιστές που βρέθηκαν σε κρυσφήγετα τζιχαντιστών στην Ελλάδα υπήρχαν μεταξύ άλλων οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών και σχέδιο επίθεσης στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ, όπως και οδηγίες για την παρασκευή της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις στις δύο πρωτεύουσες.

Πέραν των ευρημάτων που αποδεικνύουν την ύπαρξη του πυρήνα «λογιστικής» υποστήριξης στην Ελλάδα, υπάρχει και κάτι που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό και αυτή είναι η αναζήτηση πρόθυμων «καμικάζι» σε χώρες της Δύσης από τους τζιχαντιστές. Πολλοί εξ αυτών, όπως αναφέρουν οι αρχές, βρίσκονται ήδη στις χώρες που θα γίνουν τα χτυπήματα και θεωρούνται «ενσωματωμένοι».

Τέτοιους «ενσωματωμένους» έψαχνε και το δίκτυο των Αθηνών, γεγονός που θα πρέπει να μας θυμίζει ότι δεν υπάρχουν μονάχα οι ισλαμιστές που ήρθαν επί Σύριζα και τους μετράει (έστω και αποτυχημένα) το Συντονιστικό του Κυρίτση, αλλά και οι ισλαμιστές που ήρθαν επί ΝΔ και Πασόκ, τους οποίους δεν προσμετρά η πολιτεία στην σκέψη της, αλλά είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια.

Ένας από τους μακελάρηδες των Παρισίων ήταν ήδη 10 χρόνια στην Ευρώπη και άρχισε την τζιχαντιστική δράση μετά από το κήρυγμα ενός ιμάμη στο Βερολίνο. Ανάλογοι ιμάμηδες υπάρχουν, λειτουργούν και μερικοί έχουν ήδη συλληφθεί και στην Ελλάδα. Οπότε είναι σαφές ότι οι τζιχαντιστές βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα με πλήρες δίκτυο, το οποίο αναμένει την ενεργοποίησή του.

Και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των τζιχαντιστών στην Ελλάδα και των λεγόμενων “αντεξουσιαστών”. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχουν παρελάσει από κοινού στο κέντρο των Αθηνών, με τους ισλαμιστές να ουρλιάζουν “Αλλάχ Ακμπάρ” έχοντας ως περιφρούρηση τους ροπαλοφόρους της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stathmos-tzichantistwn-h-ellada#ixzz4NFq8odfX

Exit mobile version