Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηράκλειο, Δυτική Αττική

Συγκινητική ήταν η στιγμή, που τρία χρόνια μετά την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, παραμονές της έναρξης των διώξεων, ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς απευθύνθηκε και πάλι στους Χρυσαυγίτες του Ηρακλείου, με την παρουσία του να αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη πως οι σκευωροί έσπασαν τα μούτρα τους πάνω στο τείχος της αντίστασης των Ελλήνων Εθνικιστών. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, παρά το ότι μεσολάβησε η άδικη φυλάκιση για τον συναγωνιστή, ο βουλευτής επικρατείας του Κινήματος, ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη επίσκεψη, που, όπως διαβεβαίωσε τους Ηρακλειώτες συναγωνιστές, δεν θ’ αργήσει.

 

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη παρουσία Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου με θέμα ομιλίας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής έθιξε τα προβλήματα που απασχολούν το Θριάσιο πεδίο και κατηγόρησε την περιφέρεια πως μετέτρεψε τις πόλεις της Δυτικής Αττικής σε κέντρα παρανομίας, καθώς τα προβλήματα λόγω της συνεχούς αυξανόμενης οικονομικής κρίσης φέρουν και αύξηση της εγκληματικότητας.

Έθιξε επίσης την πολιτική που ακολούθησε ο Δήμος της Ελευσίνας και δημιούργησε ενάντια στην βούληση των πολιτών της Ελευσίνας κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών  οι οποίοι ανεξέλεγκτοι λιάζονται και αυτοί αδιάκοπα σε ολόκληρη την πόλη. Η πολιτική του Δήμου και της Περιφέρειας μας βρίσκει εναντίον όλων αυτών και είμαστε απέναντι τους, τόνισε επίσης πως η μόνη λύση είναι Εθνική κυβέρνηση Χρυσής Αυγής για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος, να ξανανθίσει η βιομηχανία της περιοχής και οι γειτονιές της Δυτικής Αττικής να ξαναγίνουν Ελληνικές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hrakleio-dutikh-attikh#ixzz4NKsv2o1p

Exit mobile version