Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κρατικός “αντιρατσισμός” και καταστολή

Κρατικός “αντιρατσισμός” και καταστολή

Άρθρο του Γιώργου Μάστορα στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» στην στήλη «Το Μυστικό του Ατσαλιού»

Οι περιπτώσεις του Ωραιοκάστρου, της Φιλιππιάδας, της Αλεξάνδρειας και όλων των περιοχών της Χώρας, που οι γονείς των μαθητών αντέδρασαν στην με το ζόρι μετατροπή των “προσφυγόπουλων” σε συμμαθητές των Ελληνόπουλων, ήρθαν για να φανερώσουν για πολλοστή φορά το ποιοι πραγματικά είναι εκείνοι που αποτελούν το περιβόητο “αυγό του φιδιού”. Η θλιβερή κομπανία των “αντιρατσιστών” δικαιολόγησε και πάλι τους λόγους για τους οποίους το σύστημα τους προωθεί, καθώς απέδειξαν ότι αποτελούν μια καλά οργανωμένη επιχείρηση – “μπίζνες”, η οποία στεγάζει τους πάντες αρκεί αυτοί να συμμερίζονται τις ανοησίες και τις επικινδυνότητες που προάγει ο εθνομηδενισμός και η πολυπολιτισμικότητα που προωθούν.

Οι κατ’ εξακολούθηση επαγγελματίες της συνειδητής παραπληροφόρησης επιχειρούν, με ομολογουμένως απύθμενο θράσος, να αποδείξουν ότι για όλα φταίνε οι γονείς των μαθητών σ’ όλη την Ελλάδα που αρνούνται την συνάφεια με τα “προσφυγόπουλα”. Αλληλέγγυα στην ξέφρενη και έξαλλη “αντιρατσιστική” υστερία τα χρεωκοπημένα ηθικά, πολιτικά, οικονομικά ΜΜΕ, τα οποία ενορχηστρωμένα προωθούν τις ψευδείς εικόνες αιμοβόρων τεράτων για τους συμπατριώτες μας εκείνους που έχουν την… αναίδεια να επιθυμούν να ρυθμίζουν, όπως θεωρούν εκείνοι σωστό, τα του οίκου τους.

Από το εμετικό αυτό πανηγύρι δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι διάφορες “σιτεμένες” τηλεστάρ της πρωινής, μεσημεριανής και μεταμεσονύχτιας ζώνης, οι οποίες ως κραγμένες καρακάξες και κακαρίζουσες κότες κουνούσαν επιδεικτικά το δάχτυλό τους, για να επιπλήξουν τους “ρατσιστές γονείς” από τις δίχως μετανάστες και πρόσφυγες σε ακτίνα χιλιομέτρων πολυτελείς οικίες τους στα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αθήνας. Μαζί τους και κάποιος άλλος τηλεοπτικός επαγγελματίας τουρίστας (κυριολεκτικά), ο οποίος εξευτέλιζε με τα βλακώδη επιχειρήματά του την προσφυγική καταγωγή του, επαναλαμβάνοντας ανοησίες απίστευτα χαμηλού επιπέδου.

Πώς, άραγε, να εξηγηθεί σε έχοντες τέτοιου είδους νοοτροπία ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση ο ερχομός στο Ελληνικό Κράτος των Μικρασιατών και Ποντίων αδελφών μας με την παράνομη είσοδο αλλοδαπών που δέχεται σήμερα η Πατρίδα μας; Την όλη, αστεία μεν, εξοργιστική δε, εικόνα συμπληρώνουν τα εντελώς φαιδρά επιχειρήματα των “αντιρατσιστών” και ψευτοανθρωπιστών, οι οποίοι κόντρα στην πιο στοιχειώδη λογική θέλουν να επιβάλουν υποχρεωτικά την άνευ όρων γειτνίαση και συγκατοίκηση με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες σ’ όλο το μήκος και το πλάτος της Επικράτειας. Και όμως, αυτά τα τόσο… σοβαρά επιχειρήματά επαναλαμβάνονται σε ολοήμερη βάση και φάση απ’ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με την διαφορετική επί του θέματος θέση όχι μόνο να απουσιάζει στα “αντικειμενικά δελτία ειδήσεων”, αλλά να θεωρείται εξαρχής κατακριτέα και να ρίχνεται στην πυρά, καθώς η δικτατορία της “πολιτικής ορθότητας” δεν ανέχεται στον ελάχιστο βαθμό την κριτική σκέψη ή την διατύπωση διαφορετικής άποψης.

Οι σύχρονοι “γενίτσαροι”, που προωθούν τον εθνομηδενισμό και την πολυπολιτισμικότητα στο έπακρο, αδυνατούν να τοποθετηθούν με σαφή και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα απέναντι σ’ όσους εκφράζουν διαφορετικές απ’ αυτούς απόψεις στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Γι’ αυτό, εξαρχής καταλήγουν στην διατύπωση-διαπίστωση, η οποία πιστεύουν ότι θα τους διασώσει από την συντριβή, λόγω της μη έκθεσής τους στον διάλογο: “Ρατσισμός”, “ισλαμοφοβία”, “ξενοφοβικός”, “μισαλλοδοξία”, “μνησικακία”, “ρητορική μίσους” και άλλα παρελκόμενα φληναφήματα είναι οι… ακλόνητοι και ατράνταχτοι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται από τον εσμό των “αντιρατσιστών”, των “αλληλέγγυων”, των “αντιφασιστών” και όλων των σιτιζόμενων στις ΜΚΟ, κλείνοντας έτσι το θέμα με “αποστομωτικά” επιχειρήματα-απαντήσεις.

Στις περιπτώσεις αυτές η τόσο πολύπαθη, χιλιομεταχειρισμένη και ερμηνευόμενη κατά το δοκούν δημοκρατία, περί της οποίας ερίζουν όλοι αυτοί, καταλήγει κενό γράμμα άνευ περιεχομένου, καθώς δεν ισχύει καθόλου για όλους όσοι δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις της “πολιτικής ορθότητας”. Έτσι λοιπόν, όσοι στέκονται απέναντι στον αργυρώνητο και επιδοτούμενο από σκοτεινές πηγές “αντιρατσισμό”, λοιδορούνται από τα ΜΜΕ, τις ΜΚΟ, τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου”, τους “ανθρωπιστές” κάθε είδους και κάθε αριστεράς ή δεξιάς προέλευσης. “Δημοκράτες”, “ανθρωπιστές” και “ευαίσθητοι” που νιώθουν “αλληλλέγγυοι” με όλους όσοι εισέρχονται παράνομα στην Χώρα μας, αν και τους γνωρίζουν μόνο από φωτογραφίες στις εφημερίδες ή από τις τηλεοπτικές οθόνες, μιας και ζουν με άνεση και ασφάλεια σε ακτίνα δεκάδων χιλιομέτρων από τα σημεία “συνωστισμού” των, κατά τ’ άλλα, “ταξικών αδερφών” τους.

Και στο κάτω-κάτω, αν οι “άξεστοι”, “αγροίκοι” και “χωριάτες” γονείς των μαθητών (και όχι μόνον) επιμένουν ακόμη στην συντριπτική τους πλειοψηφία να μην επιθυμούν την συγκατοίκηση με τους “πρόσφυγες”, μπορεί να έρχεται ο κάθε αστοιχείωτος ανιστόρητος και αγράμματος παχύδερμος και να λέει, με θράσος ανάλογο του όγκου του, ότι δεν αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα των κατοίκων μιας περιοχής να αποφασίζουν αυτοί με ποιους θα συγκατοικήσουν ή θα γειτνιάζουν! Και αν επιμένουν σ’ αυτήν την “ρατσιστική” συμπεριφορά τους, υπάρχει και ο “αντιρατσιστικός νόμος” για να τους συμμορφώσει καταλλήλως… Εκεί που πεθαίνουν τα επιχειρήματα γεννιέται ο κρατικός “αντιρατσισμός” στην πλέον κατασταλτική μορφή του. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratikos-antiratsismos-kai-katastolh#ixzz4NKtADGlx

Exit mobile version