Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητοι οι Συριζαίοι: Πρώτοι σε ψήφους ο μνημονιακός υπουργός οικονομικών Τσακαλώτος και ο ανθέλληνας Φίλης!

Αμετανόητοι οι Συριζαίοι: Πρώτοι σε ψήφους ο μνημονιακός υπουργός οικονομικών Τσακαλώτος και ο ανθέλληνας Φίλης!

Έληξε χθες εν μέσω πανηγυρισμών το 2ο Συνέδριο του Σύριζα με την ψηφοφορία για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και την αναβάπτιση του Τσίπρα. Περί του θέματος, το Μέγαρο Μαξίμου απέστειλε τα συνήθη προπαγανδιστικά e-mail προς τους πολιτικούς συντάκτες, οι οποίοι τα αναδημοσίευσαν αμάσητα. Ας κάνουμε εμείς μια ανασκόπηση του Συνεδρίου και των δύο αυτών ψηφοφοριών, εστιάζοντας στην αλήθεια και όχι στην προπαγάνδα των συριζαίων.

Το πρώτο που αξίζει να σχολιάσει κανείς είναι ότι στην «δημοκρατική» εσωκομματική διαδικασία επιλογής προέδρου ο μόνος υποψήφιος ήταν ο Τσίπρας, θυμίζοντας το παλιό καλό Πασόκ όταν εκλέχτηκε ο Τζέφρυ Παπανδρέου. Θύμισε βεβαίως και εποχές Σοβιετικής Ένωσης με τις εκλογές με το ένα ψηφοδέλτιο, όμως το γεγονός ότι ο Τσίπρας πήρε μόνο 93% βγάζει μάλλον αποτυχημένοι την διαδικασία ως… σοβιετική ψηφοφορία.

Πάσα ομοιότητα της φωτογραφίας από το Συνέδριο του Σύριζα και της εικόνας από το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας επί Μάο Τσε Τουνγκ είναι προφανώς… τυχαία!

Ερχόμενοι στην διαδικασία της εκλογής της νέας Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα, αξίζει να αναφέρουμε πρώτα το ευτράπελο που έλαβε χώρα, ήτοι την καταψήφιση της εισήγησης Τσίπρα από το Συνέδριο, που οδήγησε στην έκρηξη Τσίπρα και την επανάληψη της ψηφοφορίας, όπου και… κέρδισε.

 

Ερχόμενοι στην σύσταση της νέας Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα, βλέπουμε ότι πρώτος βγήκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός που υπέγραψε το μνημόνιο και νομοθετεί όλα τα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα. Κοινώς, το Συνέδριο του Σύριζα ζητωκραύγασε για το Μνημόνιο και επιβράβευσε τον υπουργό που το έκανε τόσο ζοφερό.

Βεβαίως το e-mail του Μεγάρου Μαξίμου λέει ότι ο Τσακαλώτος βγήκε πρώτος ως «ηγέτης» των «53», της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και δείχνει ότι Σύριζα αντιστέκεται στην πασοκοποίησή του. Αυτό, βεβαίως, είναι απολύτως ψευδές, αφού στην ουσία οι «53» είναι και αυτοί μνημονιακοί και πασόκοι στην ψυχή, αφού σε αυτούς ηγείται ο μνημονιακότερος των υπουργών.

Δεύτερος με ελάχιστη διαφορά ήρθε ο ανθέλληνας Φίλης, γεγονός που αποδεικνύει πως ο πυρήνας του Σύριζα εγκρίνει τις ανατριχιαστικές πολιτικές που θέλει να εφαρμόσει, δηλαδή τον αφελληνισμό της Παιδείας, την επιβολή της αθεΐας και την είσοδο της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών στα σχολεία των Ελλήνων.

Από κει και κάτω υπάρχουν και πάλι ονόματα άξια αναφοράς, τα οποία και σας παραθέτουμε επιγραμματικά:

Πάνος Λάμπρου – Ο συνομιλητής των τρομοκρατών

Φωτίου Θεανώ – Η Μαρία Αντουανέτα της κυβερνήσεως

Κότσακας Αντώνης – Πρώην Γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ

Χριστοδουλοπούλου Τασία – Περιττεύουν οι συστάσεις

Καρά Γιουσούφ Αϊχάν – Τουρκόφρων βουλευτής με πολύ μεγάλη αντεθνική δράση

Μπαλτάς Αριστείδης – «Η αριστεία είναι ρετσινιά»: Πάλι καλά δεν πήρε πολλές ψήφους γιατί τότε θα είχαμε αντίφαση

Ανδρέας Παπανδρέου – Συμβολική συνωνυμία, όχι νεκρανάσταση!

Επίσης, για πρώτη φορά στην Κεντρική Επιτροή του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη η αδερφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ, εξελέγη επίσης ο πρώτος ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohtoi-oi-surizaioi-prwtoi-se-pshfous-o-mnhmoniakos-upourgos-oikonomik#ixzz4NL0mG9dO

Exit mobile version