Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απώλεια του Ιπτάμενου Σμηναγού Σωτηρίου Αντωνόπουλου επισκιάζει από σήμερα τους ελληνικούς αιθέρες

Η απώλεια του Σμηναγού Σωτηρίου Αντωνόπουλου, ενός μάχιμου Έλληνα Αεροπόρου με πολύ μεγάλη εμπειρία και μάχιμη υπηρεσία επισκιάζει από σήμερα τους ελληνικούς αιθέρες.

Ο Σωτήρης ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου Cessna που κατέπεσε χθες στην Αχαΐα. Πολύ έμπειρος πιλότος και εκπαιδευτής με αναρίθμητες ώρες πτήσης στο ενεργητικό του. Τα τελευταία έτη υπηρετούσε στην 384 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης ως χειριστής ελικοπτέρων Super Puma.

Πιστός στο δόγμα «Αιέν Υψικρατείν – Πάντοτε να κυριαρχείς στους αιθέρες» ο Σωτήρης έζησε μία ζωή μέσα στη δράση, την ταχύτητα και την αέναη κίνηση.

Ο μεγάλος Φρειδερίκος Νίτσε έγραψε κάποτε: «Πιστέψτε με: το μυστικό για μια ζωή γεμάτη και ευτυχισμένη είναι ένα -το ζην επικινδύνως». Μύστης αυτής της αλήθειας και ο Σμηναγός Σωτήριος Αντωνόπουλος την ακολούθησε μέχρι το τέλος και έζησε τη ζωή του στα άκρα, ξεπερνώντας τις υπερηχητικές ταχύτητες και τα μέγιστα ύψη.

Έζησε επικίνδυνα, μα πάνω απ’ όλα τήρησε αταλάντευτη Πίστη και Αφοσίωση στην Πατρίδα και την Σημαία. Οι υπέρτατες αξίες της Τιμής και του Έθνους καθόρισαν την έντονη πορεία του.

Αποχαιρετούμε τον φίλο, τον Έλληνα Αξιωματικό, τον Μάχιμο Αεροπόρο και τιμούμε την μνήμη του μέσα από τον κοινό μας Αγώνα για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα

Ηλίας Κασιδιάρης, 17-10-16

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apwleia-tou-iptamenou-smhnagou-swthriou-antwnopoulou-episkiazei-apo-shmer#ixzz4NLuPF6ab

Exit mobile version