Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι απλήρωτοι υπάλληλοι της “Αυγής” κράζουν το… κόμμα τους! Καμία αναφορά για τα δεδουλευμένα τους στο στανιλινού τύπου συνέδριο του Σύριζα

Οι απλήρωτοι υπάλληλοι της “Αυγής” κράζουν το... κόμμα τους! Καμία αναφορά για τα δεδουλευμένα τους στο στανιλινού τύπου συνέδριο του Σύριζα

Το σταλινικό τύπου συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να αφήσει στα αζήτητα της πληροφόρησης το κείμενο διαμαρτυρίας των απλήρωτων υπαλλήλων της “Αυγής”, δηλαδή, της κομματικής εφημερίδας. Το Σάββατο, εκπρόσωπος των υπαλλήλων διάβασε κείμενο-έκκληση προς τους συνέδρους με αναφορές στο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εφημερίδα και στο γεγονός ότι τους οφείλονται δεδουλευμένα.

Η καθυστέρηση καταβολής αυτή την στιγμή είναι στους δύο μήνες, χωρίς να υπολογίζεται η προηγούμενη οφειλή πλέον των επτά μηνών που είχε συμφωνηθεί να αποπληρωθεί σταδιακά, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Το παράδοξο είναι ότι η “Αυγή” πουλάει γύρω στα 1000 φύλλα καθημερινά, την ώρα που τα οργανωμένα μέλη ανέρχονται σε 30.000, γεγονός που σημαίνει ότι την εφημερίδα δεν την διαβάζουν ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ!

Έχει ενδιαφέρον το κείμενο “κλαυθμών και οδυρμών” το οποίο δημοσιεύουν οι απλήρωτοι συριζαιοι. «Παρά τις προσπάθειές μας, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε ανταπόκριση στο θέμα αυτό από το κόμμα, ενώ εμείς οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε με αυτοθυσία να “κρατάμε” την εφημερίδα, παρά το γεγονός ότι, όπως και στο παρελθόν, αντιμετωπίζουμε και σήμερα σημαντικά μισθολογικά προβλήματα και καθυστερήσεις, οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε παλαιότερες οφειλές, χωρίς ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι, κάτι που δημιουργεί μια πρόσθετη ανησυχία», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι στο κείμενο που διαβάστηκε, ενώ σε άλλο σημείο τονίζουν:

«Η “Αυγή” έχοντας υποστεί τις συνέπειες από την πληγή της διάσπασης του 2015 και της αποχώρησης μεγάλης μερίδας μελών του κόμματος, αλλά και κόσμου που αποτελούσε το αναγνωστικό της κοινό καθώς και προνομιακό ακροατήριο για τον ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε να εκφράζει και να αναδεικνύει τα επίδικα της συγκυρίας και την πραγματικότητα της κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στη διαστρέβλωση και στην απόκρυψη από το μιντιακό κατεστημένο.

Η “Αυγή” δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς τους αναγνώστες της. Η Συνέλευση των εργαζομένων καλεί τους αναγνώστες, τη διοίκηση αλλά και το κόμμα ως βασικό μέτοχο να προχωρήσουμε μαζί στη συγκρότηση ενός σχεδίου ανάπτυξης της εφημερίδας, με ανανέωση και αναδιαμόρφωση της, για μια σύγχρονη εφημερίδα της Αριστεράς».

Τα χάλια του ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται από το κατάντημα της φυλλάδας τους. Όσο για το ενδεχόμενο κλεισίματος της “Αυγής”, αφού όσες “ενέσεις” κι αν της κάνουν δεν αναρρώνει, είναι κάτι το οποίο δεν προξενεί καμία λύπη σ’ όλους εκείνους τους Έλληνες, οι οποίοι βλέπουν (και) την φυλλάδα αυτή ως ένα όργανο προώθησης εθνομηδενιστικών και πολυπολιτισμικών σχεδίων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/krajimo-se-tsipra-apo-tous-aplhrwtous-upallhlous-ths-aughs#ixzz4NN5FyAKC

Exit mobile version