Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αφομοιωθούν οι λαθρομετανάστες στην ελληνική κοινωνία με το ζόρι. Όλοι αυτοί είναι πολύτεκνοι και ξέρουν πώς σε μερικά χρονιά θα είναι πλειονότητα χωρίς πόλεμο. Εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη και σύντομα θα την κατακτήσουν. Δεν υπάρχει σωτηρία με κανένα κόμμα του συνταγματικού τόξου παρά μόνον με ένα πατριωτικό κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή. Για όλους αυτούς πρέπει να εφαρμοστεί ο υφιστάμενος νόμος και να απελαθούν στις χώρες τους. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τόσα εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Είναι πολύ εύκολο σε μια εχθρική προς την πατρίδα μας δύναμη να τους εξοπλίσει και η Ελλάδα να έχει την τύχη της Συρίας.

Κ.Τ.

Ομολογία από «Τα Νέα»: Σίγουρη η ενίσχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις επόμενες εκλογές

Τα προσφυγάκια και οι “μετριοπαθείς” γονείς τους, δεν δέχτηκαν τις 100 και πλέον, μερίδες μουσακά, γιατί αγνοούν το κατά πόσο έχουν τηρηθεί όλοι οι θρησκευτικοί κανόνες παρασκευής τους, το επονομαζόμενο δηλαδή “χαλάλ”. Όσοι διαμαρτύρονται το καθεστώς τους έχει έτοιμες ταμπέλες, και στη συνέχεια ίσως βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες ενός αντιρατσιστικού νόμου που από μακριά βρίθει ρατσισμού κατά των Ελλήνων οι οποίοι ψάχνουν τους κάδους για να μπορέσουν να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειες τους. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Μ.Δ.

Μυστικές συναντήσεις Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη – Πάλι Σόρος έχει το πρόγραμμα;

Με αφορμή ένα τυχαίο τροχαίο ατύχημα, είδαμε για ακόμη φορά τις προθέσεις και τον χαρακτήρα ανθρώπων οι οποίοι ήρθαν για να ζήσουν μακριά από τον πόλεμο που γίνεται στην πατρίδα τους. Είδαμε την συμπεριφορά τους, εκτός από τον οδηγό υπαίτιο του τροχαίου, στους διασώστες που έσπευσαν για βοήθεια, στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να εφαρμόσουν το νόμο. Είδαμε τι σημαίνει ευγνωμοσύνη σε ένα λαό που δοκιμάζεται σκληρά από τις οικονομικές πολιτικές των μνημονίων και από το υστέρημα του πλέον φροντίζει τη σίτιση και την διαμονή τους. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω είναι η αρχή μιας τραγωδίας η οποία θα έχει τραγικό επίλογο, αν στην πατρίδα μας δεν επικρατήσει η κοινή λογική. Μας μισούν και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Ένα καζάνι που βράζει είναι η Ελλάδα και η έκρηξη πλησιάζει αν δεν αλλάξει ο τρόπος σκέψης των κυβερνώντων. Την απλή λογική εκφράζει η Χρυσή Αυγή εδώ και πολλά χρόνια ενάντια σε γενίτσαρους που δεν θέλουν να υπάρχει Ελλάδα αλλά και ούτε Έλληνες.

Σ.Τ.

Έλληνες Γιατροί: Σε αδιέξοδο και χωρίς εμπιστοσύνη σε κυβέρνηση και πολιτικούς οι ασθενείς με ηπατίτιδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-18-oktwbriou-2016#ixzz4NPm2EYcu

Exit mobile version