Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Καβάλα, Πιερία

Την Τετάρτη 12-10-2016 πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας για να παρακολουθήσει την ομιλία του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμη. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφερόμενος  στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και στον τρόπο που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τα γεγονότα, τα οποία αφού πρώτα αδειοδοτήθηκαν από το κράτος, εν συνεχεία αναμασούν τα τετριμμένα για το ψευτοανθρωπιστικό έργο της κυβέρνησης.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα της εξέλιξης της δίκης, επισημαίνοντας ότι το κατηγορητήριο αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια σκευωρία και μάλιστα ούτε καν καλοστημένη. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή μέσα από αυτή τη δοκιμασία βγαίνει πιο δυνατή από ποτέ και ότι αν αξιωθεί να κυβερνήσει τη χώρα τότε θα έρθει πραγματικά αντιμέτωπη με κάθε πολιτική ενάντια στα εθνικά συμφέροντα, από την Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων μέχρι την εγχώρια διαφθορά σε όλα τα επίπεδα.

Τ.Ο. Καβάλας: Η Χρυσή Αυγή ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των καιρών και ευρισκόμενη πάντα δίπλα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες που φτωχοποιούνται καθημερινά από τις μνημονιακές πολιτικές των προδοτικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών, πραγματοποίησε ακόμη μια ενέργεια κοινωνικής αλληλεγγύης, παραδίδοντας στον ιερό ναού του Αγίου Νεκταρίου μεγάλη ποσότητα ρούχων για την διανομή τους σε άπορες οικογένειες της Καβάλας.

Πέρα από την δράση κοινωνικής πολιτικής η πράξη αυτή συμβολίζει και την συμπόρευση δύο θεματοφυλάκων της εθνικής μας ύπαρξης: πολιτεία και εκκλησία είναι άρρηκτα δεμένες από την ίδρυση του Βυζαντίου και του νεότερου ελληνικού κράτους και μόνο μια εθνική κυβέρνηση μπορεί να αποκαταστήσει το κύρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην θέση που της αρμόζει. Κάθε προσπάθεια διαχωρισμού αυτών των δύο αλληλένδετων αξιών, της πατρίδας και της θρησκείας, είναι απόπειρα κατά της συνοχής της χώρας και βρίσκει τη Χρυσή Αυγή, με λόγια και με πράξεις, αντίθετη και μαχόμενη για την αποτροπή αυτού του εθνικού εγκλήματος.

Ενώπιον δεκάδων Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας ομιλία του Συναγωνιστή Καρυπίδη Αργύρη με θέμα «Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση», ένα θέμα που είναι ελάχιστα γνωστό καθώς κανένα κόμμα και κανένα μέσο ενημέρωσης δεν τολμά να το αγγίξει, για ευνόητους λόγους. Αναλύθηκε η προσπάθεια του διεθνούς σιωνισμού να ελέγξει τον πλανήτη με όχημα (και θύμα) τις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού το σιωνιστικό λόμπι στην Αμερική κατευθύνει τις ΗΠΑ για τα δικά του συμφέροντα, προσπαθώντας να εξαλείψει από όλα τα έθνη την ιστορία τους, τη θρησκεία τους, τα έθιμα και τις ιδιαιτερότητές τους.

Ο Συναγωνιστής Καρυπίδης ανέφερε πως η μόνη απάντηση και λύση στην παγκοσμιοποίηση και στο πρόβλημα του σιωνισμού είναι επικράτηση του εθνικισμού σε όλα τα έθνη, αφού με αυτόν τον τρόπο κάθε ένα από αυτά θα είναι ελεύθερο να επιβιώσει και να προοδεύσει φροντίζοντας τον εαυτό του, σεβόμενο όμως τα άλλα έθνη γύρω του. Κλείνοντας υπενθύμισε το προφανές, ότι η Χρυσή Αυγή, όντας ανεξάρτητη από συμφέροντα και δεσμεύσεις προς τοκογλύφους και άλλους «κύκλους», έχει το ηθικό και πραγματικό πλεονέκτημα να μπορεί να μιλά ανοιχτά για όλα τα ζητήματα χωρίς περιστροφές και κινήσεις που αποβλέπουν στην εξυπηρέτηση της καθεστωτικής προπαγάνδας και τους μύθους που την ανατροφοδοτούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nea-mhchaniwna-kabala-pieria#ixzz4NPmg0kan

Exit mobile version