Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πότε θα αποστατήσει ξανά από την Νέα Δημοκρατία ο Σαμαράς;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Συνεχίζεται – επί καθημερινής βάσεως πλέον- το… στενό μαρκάρισμα των διαδικτυακών παπαγάλων του Αντωνάκη Σαμαρά στο «παλτό» που προεδρεύει της νουδούλας και ακούει στο όνομα Κούλης.

Προφανώς, κατόπιν σχετικών οδηγιών του «Μεγάλου Αρχηγού» Αντωνάκη, που έχει… ζηλέψει τον Σαρκοζί και επιθυμεί σφόδρα να επανακάμψει στην αρχηγία. Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο –εφόσον υπάρχει κυβερνητική προοπτική για την νουδούλα- ο Αντωνάκης ετοιμάζεται να αποστατήσει ξανά!

Ιδού τα κυριότερα σημεία από το τελευταίο άρθρο των σαμαρικών κατά του Κούλη, με τον ειρωνικό τίτλο «Θα καταλάβει ο Κυριάκος ότι πρέπει να δώσει… ραντεβού στα γουναράδικα;» και με εξίσου ειρωνικό περιεχόμενο:

«Εντάξει, ο Κυριάκος είναι… ευγενικό παιδί και δεν χρησιμοποιεί εκφράσεις… πεζοδρομίου. Δεν είναι του αλωνιού είναι του σαλονιού κι έχει τρόπους. Όταν εμείς μιλάμε για πραξικόπημα, αυτός βλέπει παράλληλο πρόγραμμα. Όταν εμείς λέμε ότι ο Τσίπρας είναι αρχιπραξικοπηματίας ο Μητσοτάκης απλά θέλει να μάθει την αλήθεια. Κι όταν εμείς λέμε ότι η ΝΔ πρέπει να βγει μπροστά, να ενημερώσει τον κόσμο για το έγκλημα που πήγε να συντελεστεί, ο Κυριάκος λέει ότι «θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι υπεύθυνος για το τι έγινε τότε.

Εντάξει είναι μια καλή αρχή το ξύπνημα από τη χειμερία νάρκη, αλλά τι να σου κάνει από μόνο του; Όταν οι φιλελέ σύμβουλοι και τα κολεγιόπαιδα έχουν μάθει να κάνουν πολιτική με τον φραπουτσίνο στο στόμα και διαβάζοντας… liberal, facebook και FT προκοπή δε γίνεται.

Η ζωή είναι δύσκολη, ειδικά η πολιτική είναι σκληρή και θέλει άντερα για ν’ αντέξεις. Χαλκέντερους πολιτικούς χρειάζεται η χώρα για να πάει μπροστά κι όχι κάτι παιδάκια με μαντηλάκι στο πέτο και άρωμα Bulgari που μυρίζει από χιλιόμετρα. Ίσως αν καταλάβει ο Κυριάκος ότι πρέπει να δώσει… ραντεβού στα γουναράδικα ή στην καλύτερη περίπτωση… ραντεβού στον Γοργοπόταμο τότε και η ΝΔ θα μπορέσει να ξαναγίνει ένα ισχυρό πατριωτικό κόμμα».

Πότε θα την κάνει ο Αντωνάκης; Μόνο στην περίπτωση που επαληθευτούν οι πληροφορίες που δίνει στα ορφανά του – κι εκείνα τις δημοσιεύουν, ότι επίκειται «μεγάλη συγκυβέρνηση» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων…), για να αποστατήσει σαν… ήρωας και να νεκραναστήσει την ΠΟΛΑ του – με υπαρχηγό τον Μπουμπούκο.

Φαίνεται μάλιστα πως έχει πάρει και το ΟΚ των εντολοδοτών του, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα πάρει μαζί του πάνω από 18 βουλευτές. Για να γίνει αυτομάτως η ΠΟΛΑ κι όχι η Χρυσή Αυγή, αξιωματική αντιπολίτευση!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pote-tha-apostathsei-jana-apo-thn-noudoula-o-trelantwnhs#ixzz4NQs5Q5BC

Exit mobile version