Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια για TTIP: Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να ανατρέψει τις προδοτικές συμφωνίες που εκχωρούν εθνική κυριαρχία – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια κατήγγειλε στην αρμόδια επιτροπή της βουλής για τις “Διατλαντικές εμπορικές συμφωνίες” την κυβέρνηση, επειδή υπογράφει εθνικές επιζήμιες συμφωνίες όπως η CETA, η οποία είναι προάγγελος της περιβόητης TTIP που εκχωρεί εθνική κυριαρχία.

Η εν λόγω συμφωνία θα λειτουργήσει εις βάρος της Ευρώπης, η οποία θα κατακλυστεί από προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας από την Βόρειο Αμερική. Η εφαρμογή της συμφωνίας αποτελεί παρέμβαση στην οικονομική πολιτική των εθνικών κρατών.

Η υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας αποτελεί μείζον ζήτημα και πρέπει να περάσει από την Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία και όχι να γίνει εν κρυπτώ από τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκη.

Η Χρυσή Αυγή προτείνει τον εθνικό προστατευτισμό στα ελληνικά προϊόντα ως βάση για την ελληνική αυτάρκεια. Επανέλαβε την αντίθεση του Εθνικιστικού Κινήματος στην ιδιωτικοποίηση κοινωφελών επιχειρήσεων που σχετίζονται με δημόσια αγαθά όπως η Υγεία, η Παιδεία, η ύδρευση, το ηλεκτρικό ρεύμα κτλπ.

Επιπλέον, με αυτές τις συμφωνίες πλήττονται οι Έλληνες παραγωγοί και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προς όφελος μεγάλων πολυεθνικών που πουλάνε επικίνδυνα για την δημόσια Υγεία μεταλλαγμένα προϊόντα!.

Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να ανατρέψει τις προδοτικές συμφωνίες που εκχωρούν εθνική κυριαρχία!

Τέλος, η Συναγωνίστρια Ζαρούλια ρώτησε τον πρόεδρο της Βουλής γιατί η κυβέρνηση δεν φέρνει την εν λόγω συμφωνία προς ψήφιση στην Ολομέλεια και ο Βούτσης ομολόγησε πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη!

Διαβάστε επίσης: Ελένη Ζαρούλια: Οι υπουργοί της μνημονιακής κυβέρνησης υπογράφουν εν κρυπτώ εθνικά επιζήμιες συμφωνίες – ΒΙΝΤΕΟ

Ελένη Ζαρούλια: Η συγκυβέρνηση υπογράφει επιζήμιες συμφωνίες που εκχωρούν εθνική κυριαρχία – ΒΙΝΤΕΟ

Ελένη Ζαρούλια: Η συμφωνία TTIP είναι ένα υπερμνημόνιο για τα συμφέροντα των πολυεθνικών – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-binteo3#ixzz4NQti8lXG

Exit mobile version