Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στον Δήμο Λαρισαίων για την στήριξή του στον υπόδικο δήμαρχο Πατρών, ο οποίος εμπόδισε τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής

      15

Η Τ.Ο. Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδοκιμάζει έντονα το φαιδρό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων της 13-10-2016 , κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας με αφορμή την δίωξη του Δημάρχου Δήμου Πατρέων Κ. Πελετίδη ο οποίος σύμφωνα με την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, Αναστασία Αργυράκη είναι υπόλογος και πρόκειται να δικαστεί στις 13 Φεβρουαρίου 2017 για ζητήματα παράβασης καθήκοντος, παρεμπόδισης της πρόσβασης των μελών του κοινοβουλευτικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην πληροφόρηση. Το κατηγορητήριο στηρίχθηκε και στη δήλωση του Δημάρχου Πατρέων σύμφωνα με την οποία ”με κανένα άλλο τρόπο δεν θα διευκολύνει την κοινοβουλευτική ή άλλη δραστηριότητά της Χρυσής Αυγής”.

Υπενθυμίζουμε στο Δημ.Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων που εζήλεψε τη ”δόξα” του Δήμου Πατρέων και έσπευσε να προσυπογράψει την απόφαση με την έκδοση ψηφίσματος ότι το Σώμα Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στέλνει στο εδώλιο τον Δήμαρχο Πατρέων με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, ενώ σε έγγραφο της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης ,αρ.πρωτ.76853/8102 αναφέρεται χαρακτηριστικά ”επιπλέον δεν έχει περιέλθει σε γνώση μας η έκδοση δικαστικής αποφάσεως, με την οποία να χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση ο κομματικός σχηματισμός Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , επομένως δεν συνάγεται η ισχύς κάποιου νόμιμου λόγου, βάση του οποίου δικαιολογείται η άρνηση αναγνώρισης στο εν λόγω κόμμα της άσκησης δικαιωμάτων και ευχερειών που αναγνωρίζονται και στα λοιπά κόμματα.”

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων υπέπεσε σε πολιτικό ολίσθημα και θα ήταν φρόνιμο να φροντίσει τα του οίκου του παρά να παροτρύνει σε παράνομες ενέργειες ενάντια στο τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας. Σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστεί το γράμμα του νόμου, όπως στην περίπτωση του Δημάρχου Πατρέων. Επιπρόσθετα δεν εκπλήσσει το γεγονός της συμπόρευσης ΟΛΩΝ των παρατάξεων του Δ.Λαρισαίων με την αριστερίστικη, ιδεοληπτική και υβριστική ρητορική του ψηφίσματος το ύφος του οποίου, καθώς και η χρονική συγκυρία είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας και θυμίζει έντονα τυποποιημένη απάντηση βαριεστημένου κομισάριου από τα κομματικά υπόγεια της άλλοτε κραταιάς  Αριστεράς.

Μιας Αριστεράς, η οποία στο σύνολό της υπερασπίζεται μόνο τους αναρχικούς των Εξαρχείων, τους δολοφόνους της Μarfin και μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων έκφρασης του αιμοσταγούς Κουφοντίνα .Αυτή η Αριστερά καταδιώκει τον Έλληνα πολίτη και τον καταδικάζει σε ανεργία και φτώχεια, στοχοποιεί τους συνταξιούχους επιδιώκοντας τον αργό τους θάνατο, ενώ απειλεί το Έθνος  των Ελλήνων με εθνολογική αλλοίωση με την εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων ”προσφύγων” σε νευραλγικά σημεία της Ελληνικής Επικράτειας.

Ο Δήμος Λαρισαίων δεν διοργάνωσε ποτέ μια εκδήλωση συμπαράστασης για την άτυχη Μυρτώ που νοσηλεύεται απάνθρωπα κακοποιημένη από τον πακιστανό μετανάστη στην πόλη μας, αντίθετα φροντίζει για την σίτιση, στέγαση και εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους ”πρόσφυγες” στο Νομό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-t.o.farsalwn-tou-laikou-sundesmou-chrush-augh#ixzz4NSh6ULAR

Exit mobile version