Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαμός στην ψευτοδεξιά: Καταγγέλλουν «αυλικούς» του Μητσοτάκη στην διαλυμένη και ανύπαρκτη ΟΝΝΕΔ

Σημεία και τέρατα αποκαλύπτουν για την κατάσταση στον χώρο της (διαλυμένης) νεολαίας της ΝΔ άτομα, τα οποία ανήκουν σ΄αυτήν.

«Πρωτοβουλία για μια ανοιχτή ΟΝΝΕΔ» βάφτισαν την κίνησή τους νομαρχιακές επιτροπές της πρώην ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που υπογράφουν κοινό κείμενο και ζητούν εκλογή του προέδρου της Οργάνωσης από τη βάση και όχι από το συνέδριο.

Καταγγέλλουν μάλιστα τη συμπεριφορά «αυλικών» του προέδρου της ΝΔ που επιχειρούν να ελέγξουν τη διαδικασία. «Κάποιοι επιθυμούν ένα συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που να διοργανώνεται από μια επιτροπή «σοφών» αποτελούμενη από «υπερήλικες», οι οποίοι δεν έχουν κανέναν ρόλο στην ΟΝΝΕΔ, ενώ ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών πολιτεύονταν μέχρι πρόσφατα εκτός Νέας Δημοκρατίας» αναφέρουν στο κοινό κείμενο. Και προειδοποιούν ότι δεν θα λάβουν μέρος στο Συνέδριο, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Όσο κι αν προσπαθεί η νυν ηγεσία της ΝΔ να παρουσιάσει μια άψογη εσωκομματική εικόνα, εν τούτοις, η πραγματικότητα την διαψεύδει, με την κάθε φατρία να κοιτάει να επιβληθεί της άλλης. Μόνο η προοπτική της εξουσίας είναι που κρατά ακόμη τον Μητσοτάκη έξω από την ανοιχτή αμφισβήτησή του ως αρχηγού της ΝΔ.

Γι΄ αυτό και εκείνος προσπαθεί να φτιάξει τον δικό του κομματικό μηχανισμό σ΄όλους τους τομείς λειτουργίας της ΝΔ, ο οποίος θα δρα για την διατήρησή του στην αρχηγική καρέκλα, ακόμα κι αν τα πράγματα στην επόμενη εκλογική διαδικασία δεν καταλήξουν όπως ο ίδιος θα ήθελε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chamos-sth-nd.-kataggelloun-aulikous-tou-mhtsotakh-sthn-upo-epanidrush-onne#ixzz4NSi3iza3

Exit mobile version