Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Φίλος μου σκοτώθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αλβανός που ήταν παράνομα στην Ελλάδα και ήταν σε κατάσταση μέθης. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνω: Να τον ληστέψω, να τον δείρω και να του κάψω το αυτοκίνητο; H ξεπουλημένη στα τέσσερα ηγεσία της Ελλάδας έχει δώσει τεράστιο θάρρος και ελευθερία κινήσεων σε όλους ανεξάρτητα τους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, πιο πολύ στους μουσουλμάνους στα πλαίσια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και λόγω εφαρμογής του δόγματος του Τζώρτζ Σόρος. O νόμος της Σαρίας και του φανατικού Ισλαμισμού δεν θα ισχύσει στην Ελλάδα όσο υπάρχει το Εθνικιστικό κίνημα όπως αυτό εκφράζεται από την Χρυσή Αυγή. Η νίκη της Χρυσής Αυγής πλησιάζει.

Με Τιμή , Γιάννης Κ.Π.

“Κατατρεγμένος” αφρικανός λαθρομετανάστης – έμπορος ναρκωτικών δάγκωσε αστυνομικούς στην Αθήνα!

Μια μέρα μετά τη λήξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αλληλοψηφίστηκαν οι Συριζαίοι και συγκρότησαν τα όργανα του κόμματός τους, έρχεται η πραγματικότητα να τους θυμίσει ότι είναι εδώ. Ο Ερντογάν, προκλητικότατος ζητάει νησιά, ζητάει τη Δυτική Θράκη, ζητάει τα πάντα. Μέχρι και η αμερικανή ηθοποιός Λίντσευ Λόχαν που εγκαινίασε κέντρο διασκεδάσεως ζήτησε να προσέχουμε περισσότερο τους πρόσφυγες, δηλαδή τους λαθρομετανάστες, δηλαδή αυτούς που ήρθαν να καταλάβουν την πατρίδα μας. Πολύ φοβάμαι ότι μπλέξαμε άσχημα. Πολύ φοβάμαι ότι έχουμε γίνει πλέον ο περίγελος της υφηλίου και ότι έχουμε μία κυβέρνηση που όταν δεν παρακαλεί για δόσεις, συνεδριάζει για την ανακατανομή δυνάμεων μέσα στο κόμμα και την κυβέρνηση χωρίς καθόλου να λαμβάνει υπόψιν της την κοινωνία αλλά και τα γεγονότα που τρέχουν. Ο Σόιμπλε εν όψει και των Γερμανικών εκλογών δεν πρόκειται να δώσει τίποτε, και γιατί να δώσει άλλωστε; Τα μεγάλα και ισχυρά κράτη έχουν τον αέρα της δύναμης και πάνε με τα συμφέροντά τους. Κι εμείς αντί να πράξουμε το ίδιο αλλάζουμε απλά υπουργούς και κομματικά όργανα. Δεν δίνουμε την εντύπωση ενός Έθνους που θέλει να ζήσει και δεν προσλαμβάνουν και κάτι τέτοιο οι άλλες χώρες στο εξωτερικό. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί δεν προβλέπω καθόλου ευχάριστες εξελίξεις! Χρυσή Αυγή ώστε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Κωνσταντίνα Σ.

Πόλεμος στη διαφθορά: Προκαταρκτική έρευνα για τα δάνεια των κομμάτων μετά το σφυροκόπημα Χρυσής Αυγής σε Στουρνάρα! ΒΙΝΤΕΟ

Οι πομφόλυγες της κας. Ξαφά. “Αποκλείεται οι συνταξιούχοι να έχουν δώσει τόσα χρήματα σε εισφορές για να παίρνουν αυτές τις συντάξεις”. Θα ήθελα να ενημερώσω την κα. Ξαφά πως εν μέρει έχει κάποιο δίκιο. Οι ΔΕΚΟ π.χ. δίνουν υπερβολικά μεγάλες συντάξεις που όντως δεν δικαιολογούνται από τις εισφορές γι’ αυτό και επιδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Δηλαδή τους συμπληρώνουμε την σύνταξη οι υπόλοιποι. Τόσο απλά. Τώρα εμείς οι υπόλοιποι, η πλέμπα με το συμπάθιο, πληρώναμε ανελλιπώς τις εισφορές που μας επέβαλαν τα διάφορα ταμεία μας, παράλληλα με τις πληρωμές που κάναμε για τις συντάξεις των ΔΕΚΟ και όχι μόνον (δικαστικών, βουλευτών, υπαλλήλων υπουργείων, υπαλλήλων βουλής και προεδρίας και ένα σωρό άλλους αριστοκράτες ειδικών κατηγοριών). Και βγαίνει η κα. Ξαφά σήμερα να μας πει ότι δεν δώσαμε αρκετά. Η κα. Ξαφά που δεν ξέρει τι θα πει ένσημο. Η κ. Ξαφά που την είχαμε και την πληρώναμε χρυσάφι στο ΔΝΤ, όπου φυσικά διορίσθηκε αξιοκρατικά, για να μας πάρει μέχρι και τα σώβρακα το ΔΝΤ. Όχι κυρία Ξαφά. Δώσαμε. Και μάλιστα πολλά και σε χρήμα και σε είδος (ιδρώτα και αίμα). Ξέρεις κατά που πέφτουνε τα ναυπηγεία, τα ορυχεία, τα σιδεράδικα, τα τσιμέντα, τα λιπάσματα, τι θα πει φτυάρι, τι θα πει αλιεία; Που θα μας πεις δεν δώσαμε αρκετά. Απλά εσείς οι οικονομολόγοι της οκάς, η άλλη η πιο μισητή φυλή οι τραπεζίτες και τα λαμόγια οι πολιτικοί φάγατε, φάγατε, φάγατε τον άμπακο. Τόσο που δημιουργεί απορίες γιατί δεν σκάσατε ακόμα. Εσείς καταστρέψατε ότι είχε και δεν είχε αυτός ο τόπος. Εσείς που βρεθήκατε ξαφνικά άλλος με 48 ακίνητα και 1,8 εκατ αδήλωτα, άλλος τυφλός με 27 ακίνητα και 3 αυτοκίνητα, άλλη με χ ακίνητα, άλλη με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό, αδέρφια, ξαδέρφια, γυναίκες, γκόμενες, γκόμενοι, σύντροφοι, συντρόφισσες, ήρωες της γενιάς του Πολυτεχνείου και όψιμοι κομουνιστές, γίνατε μαλλιά κουβάρια 10 οικογένειες άντε 50 σύνολο ας πούμε, με τα συμπεθέρια, τους κουμπάρους και τα μπατζανάκια και μας ρημάξατε σαν τις ακρίδες της Αιγύπτου. Άντε από εκεί πού ήρθατε κα. Ξαφά και συ και οι όμοιοί σου.

Α.Γ.

Αντώνης Γρέγος: Η κυβέρνηση δημιουργεί κομματικό στρατό στο πεδίο της έρευνας και τεχνολογίας – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-19-oktwbriou-2016#ixzz4NXbx9MzF

Exit mobile version