Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Τ.Ο. Πειραιώς: Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 2016 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της τοπικής μας, ο συναγωνιστής μας και βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, με μεστό και ουσιώδη λόγο, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε εκτενώς στον ραγδαίο αφελληνισμό που συστηματικά επιτελείται εις βάρος του έθνους μας, αφ’ ενός με την τεράστια εισβολή λαθρομεταναστών-κατακτητών και τη βίαιη ένταξή τους στον κοινωνικό ιστό της χώρας επικουρούμενη από τα διεθνή και εγχώρια ανθελληνικά συμφέροντα που υπηρετούν την επερχόμενη σιωνιστική παγκοσμιοποίηση, αφετέρου με την κραυγαλέα διάλυση όλων των θεσμών που συγκροτούν το έθνος και την κοινωνία, παιδεία, θρησκεία, οικογένεια.

Χαιρέτησε την ανά την επικράτεια αντίσταση των Ελλήνων γονέων ενάντια στην αποσάθρωση της παιδείας. Επίσης αναφέρθηκε στα διεθνή τεκταινόμενα, τα οποία βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και που ασφαλώς επηρεάζουν και την πατρίδα μας.

Τέλος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή, από τον Αρχηγό μας μέχρι και τον τελευταίο συναγωνιστή συνεχίζει δυναμικά τον επίπονο δρόμο προς την απελευθέρωση της πατρίδας μας παρά τον καθολικό πόλεμο με όλα τα αθέμιτα μέσα που υφίσταται από το διεθνές και εγχώριο εθνομηδενιστικό σύστημα. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση μέχρι την τελική νίκη! Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος και ως είθισται, όλοι οι παρευρισκόμενοι απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Νικόλαο Ταβουλάρη με θέμα: “Η Οπλιτική Φάλαγγα”. Στην ενδιαφέρουσα από ιστορικής πλευράς ομιλία του, η οποία του συνοδεύθηκε και από παρουσίαση πιστών αντιγράφων του οπλισμού των αρχαίων Ελλήνων, τονίστηκε ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε η πολεμική διάταξη της οπλιτικής φάλαγγας που κυριολεκτικά αποτελούσε το απόλυτο και σχεδόν ανίκητο πολεμικό όπλο της εποχής του, τηντέχνη του οποίου κατείχαν αποκλειστικά οι Ελληνικές Πόλεις – Κράτη της εποχής εκείνης όπως η Αθήνα και η Σπάρτη.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής  ανέφερε, το πόσο τιμητικός ήταν ο τίτλος του “Οπλίτη – Πολίτη” με δεδομένο ότι αυτοί που αποφάσιζαν για την πραγματοποίηση ενός πολέμου ήταν και αυτοί που θα πήγαιναν στη μάχη. Αυτό δυστυχώς μόνο αρνητικές σκέψεις φέρνει ως προς την σημερινή επικρατούσα άποψη, με τους σχεδόν αστράτευτους πολιτικούς οι οποίοι κυβερνούν την πατρίδα μας πολλές δεκαετίες, με τα γνωστά επακόλουθα που βιώνουμε στις μέρες μας. Στο τέλος απαντήθηκαν ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων και η επικοινωνία έκλεισε με  άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Λέφα με θέμα: «Τι υποκρύπτουν οι δηλώσεις Ερντογάν για την συνθήκη της Λωζάννης». Ο Συναγωνιστής Λέφας τόνισε ότι οι δηλώσεις Ερντογάν θέλουν να αποκρύψουν τον διχασμό που υπάρχει στην τουρκία ανάμεσα στους Ισλαμιστές και τους Κεμαλικούς, όπου ο Ερντογάν  κατηγορεί τους κεμαλικούς ότι με την Συνθήκη της Λωζάνης η τουρκία δεν διεκδίκησε τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ο Συναγωνιστής στηλίτευσε και την υποχωρητικότητα στην  εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανελ απέναντι στους τούρκους που φτάνει  στα όρια της υποτέλειας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn562#ixzz4NXcOIOdg

Exit mobile version