Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση Αντώνη Γρέγου με τον πολυβραβευμένο Μαραθωνοδρόμο, Αναστάσιο Ψαθά – Φωτογραφίες

Συνάντηση Αντώνη Γρέγου με τον πολυβραβευμένο Μαραθωνοδρόμο, Αναστάσιο Ψαθά - Φωτογραφίες

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος, επισκέφθηκε τον ζωντανό θρύλο του Ελληνικού Αθλητισμού στον Μαραθώνιο, Αναστάσιο Ψαθά, ο οποίος καταξίωσε την χώρα μας με συνεχή Πανελλήνια Πρωταθλήματα και πολλές διεθνείς διακρίσεις (5 φορές Βαλκανιονίκης, 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σεούλ). Σήμερα είναι συνταξιούχος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος.

Στην συνάντηση με τον Συναγωνιστή Γρέγο, ο Αναστάσιος Ψαθάς παρουσίασε τα δεκάδες μετάλλια που έχει κερδίσει και τις πάμπολλες διακρίσεις, ενώ του εκμυστηρεύτηκε ότι την πρώτη επαφή με τον αθλητισμό την είχε στον Ελληνικό Στρατό.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του θεωρεί την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους βαλκανικούς αγώνες, ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι για να σε στηρίξει το ανθελληνικό κράτος, θα έπρεπε να ανήκεις σε κομματική οργάνωση της ΝΔ ή του Πασόκ.

Αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε τελευταία σχετικά με την παρουσία του Στηβ Γιατζόγλου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής δήλωσε: «Γιατί να μην μιλήσεις; Γιατί να φοβάσαι να πεις είμαι Χρυσαυγίτης; Εγώ δεν βλέπω καμία «εγκληματική οργάνωση». Αυτά είναι παιχνίδια. Εγώ όταν είχα πρόβλημα με την υγεία μου και χρειάστηκα φιάλες αίμα, απευθύνθηκα στη Χρυσή Αυγή και αμέσως με βοήθησε μέσα σε μια μέρα. Ευχαριστώ δημόσια τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και όλους σας».

Τέλος, προέτρεψε όλους τους νέους να αγωνίζονται πρώτα για την Πατρίδα και μετά για τον αθλητισμό. Πάνω από όλα είναι η Πατρίδα!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος ευχαρίστησε τον Αναστάσιο Ψαθά για την στήριξη του και την προσφορά του στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο μαραθωνοδρόμος Αναστάσιος Ψαθάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalo-ellhna-marathwnodromo-taso-psatha-sunanththhke-o-bouleuths-a-thessal#ixzz4NXdDJ8kr

Exit mobile version