Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βγαίνει από το αρχείο το πόρισμα Καλούδη που καίει συλλήβδην το “συνταγματικό τόξο” για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων

Βγαίνει από το αρχείο το πόρισμα Καλούδη που καίει συλλήβδην το “συνταγματικό τόξο” για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων

Συνηθισμένος στο απυρόβλητο ο Γιάννης Στουρνάρας προσήλθε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων. Εκεί περίμενε σίγουρα μια ευγενική αντιμετώπιση και υποστήριξη από την πλειοψηφία των συστημικών κομμάτων. Άλλωστε το αγαπημένο παιδί του Κώστα Σημίτη τοποθετείται από το 1986, δηλαδή εδώ και περίπου 30 χρόνια μόνο σε δημόσιες θέσεις από τις οποίες λαμβάνει εξωφρενικά παχυλούς μισθούς. Αλλά ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου,  Η. Κασιδιάρης έφερε άμεσα προ των ευθυνών του τον διαπλεκόμενο τραπεζίτη Στουρνάρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στουρνάρας φέρει τεράστιες ευθύνες μαζί με τον Κώστα Σημίτη για την ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ και άρα την απώλεια της Εθνικής Οικονομικής Στρατηγικής. Σήμερα πια αποδεικνύεται ότι η ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Νομισματική Ένωση ήταν πλήρως οργανωμένη από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους πειθήνιους συνεργάτες τους όπως ο Στουρνάρας. Έπειτα ήταν εύκολη υπόθεση για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, πάντοτε σε συνεργασία με το εγχώριο συστημικό κατεστημένο, να υποχρεώσει την Ελλάδα σε μια κατάσταση τεράστιας λιτότητας και απελπιστικής ανεργίας.

Όπως έχει καταγγείλει επανειλημμένα ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή τα προηγούμενα χρόνια οι τραπεζίτες του συστήματος δόλια δανειοδότησαν χωρίς εμπράγματες εγγυήσεις τα συστημικά κόμματα. Δηλαδή απλά χάρισαν κεφάλαια στο ληστρικό τόξο του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, κεφάλαια που τόσο λείπουν σήμερα από την Ελληνική Οικονομία, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την Εθνική Παδεία και την Εθνική Άμυνα. Μόνο η Τράπεζα Πειραιώς στην ουσία χάρισε παρά δάνεισε στο ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) συνολικά ύψους 440 εκατομμύρια ευρώ!

Ταυτόχρονα μέσω της κάλυψης του τραπεζικού δανεισμού χορήγησαν πάλι δάνεια στα συστημικά ΜΜΕ. Και αυτός ο δανεισμός στην ουσία ήταν επιχορήγηση αφού έγινε είτε με “εγγύηση αέρα”, όπως παραδέχθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης, είτε με ενέχυρο τις μελλοντικές κρατικές χρηματοδοτήσεις στα συστημικά κόμματα. Ιδιαίτερα αξίζει να αναφερθεί ότι τέτοιες δανειακές επιχορηγήσεις δόθηκαν και σε ύποπτες ΜΚΟ αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής (πάλι Ψυχάρης).

Η επιχορήγηση αυτή των συστημικών ΜΜΕ έγινε για να δημιουργηθεί ένα κανάλι προπαγάνδας υπέρ του συστήματος και ένας τοίχος αποκλεισμού για την Χρυσή Αυγή. Και ενώ τα ήθη και τα έθιμα, η παιδεία και η θρησκεία, η οικονομία και η ασφάλεια εξευτελίζονταν στα κανάλια της διαπλοκής, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιτίθονταν σε αυτή την καταστροφή, η Χρυσή Αυγή, έμενε σχεδιασμένα στο περιθώριο.

Όμως αυτές οι ενέργειες ήταν άκρως αντισυνταγματικές αφού δεν έδιναν σε όλους τους πολιτικούς φορείς ισόποσο χρόνο κάλυψης των θέσεων τους στον Έλληνα πολίτη για να μπορέσει να κρίνει και να αποφασίσει το καλύτερο για το μέλλον αυτού και των παιδιών του. Επίσης ήταν και παράνομες αφού αφαίμαζαν κεφάλαια από την Ελληνική Οικονομία προς όφελος της συστημικής ολιγαρχίας του ΠΑΣΟΚ (τώρα με ονομασία ΣΥΡΙΖΑ) και της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή τα στερούσαν από τον κάθε Έλληνα που ήθελε να στηρίξει την επιχείρηση του μέσα στο σύγχρονο πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Κομβικό σημείο στην πάταξη αυτών των άκρως αντισυνταγματικών και παράνομων ενεργειών ήταν το πόρισμα του εισαγγελέα Καλούδη, τον Μάρτιο του 2013. Το ληστρικό τόξο του ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ) και της ΝΔ που ήταν τότε στην κυβέρνηση απάντησε με την κατάπτυστη τροπολογία 390/37/2013. Την τροπολογία εισηγήθηκαν οι  βουλευτές της ΝΔ Τσουμάνης, Χριστογιάννης και Σταμενίτης (δηλαδή δύο πολιτικοί μηχανικοί και ένας οδοντίατρος) που έδινε ασυλία στα στελέχη των τραπεζών για τα όλα παραπάνω μη εξασφαλισμένα δάνεια.

Όμως στην εξέταση του ο Γιάννης Στουρνάρας από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής δήλωσε ότι η παραπάνω αθωωτική τροπολογία 390/37/2013 της ΝΔ δεν αφορούσε τα κόμματα! Άρα το πόρισμα του εισαγγελέα Καλούδη που διαπίστωνε ποινικές ευθύνες για τα δάνεια των κομμάτων και που ζητούσε την δίωξη των τραπεζικών στελεχών που συνέργησαν σε αυτό το εθνικό έγκλημα θα πρέπει να βγει από το αρχείο και να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις του.

Θα βγει λοιπόν πραγματικά από το αρχείο το πόρισμα Καλούδη που καίει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ(ΣΥΡΙΖΑ) για τα θαλασσοδάνεια; Θα τολμήσει άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ να διώξει τον εαυτό του; Θα τολμήσει άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ να διώξει τους συνεταίρους του στην λεηλασία της Ελλάδος, τους Νεοδημοκράτες;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bgainei-apo-to-archeio-to-porisma-kaloudh-pou-kaiei-nd-pasok-gia-ta-thalass#ixzz4NXfvrQUf

Exit mobile version