Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες απειλές Ερντογάν: Έρχονται ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από περιοχές των τζιχαντιστών – Μαντέψτε πού θα τους στείλω!

Νέες απειλές Ερντογάν: Έρχονται ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από περιοχές των τζιχαντιστών - Μαντέψτε πού θα τους στείλω!

Όπως ήδη αναφέραμε το γεγονός ότι οι τζιχαντιστές χάνουν τον πόλεμο στην Συρία έχει επίδραση στην ροή των «προσφύγων» που μας έρχονται από την Τουρκία. Οι εξελίξεις στον πολυμέτωπο αυτό πόλεμο είναι καταιγιστικές και οι τζιχαντιστές ηττώνται σε όλα τα μέτωπα. Την ίδια ακριβώς ώρα λαμβάνει χώρα μία διπλωματική διελκυστίνδα μεταξύ Ευρωπαίων και Τουρκίας σχετικά με την υλοποίηση των συμφωνηθέντων και τις λαθρομεταναστευτικές ροές στο παρασκήνιο των πιέσεων και των δηλώσεων.

Ακριβώς αυτή την ώρα και με προηγούμενο τις επεκτατικές δηλώσεις του «σουλτάνου» Ερντογάν εις βάρος της χώρας μας, ήρθε και άλλη μία δήλωση – έμμεση απειλή, που αυτή τη φορά αφορά το λεγόμενο «προσφυγικό». Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν δήλωσε: «Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο Σύροι ενδέχεται να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο στην Τουρκία εφόσον υπάρξει μαζική έξοδος απ’ το Χαλέπι».

Σε αυτό το σημείο αξίζει κανείς να τονίσει ότι το Χαλέπι πολιορκείται απ’ το στρατό του Άσαντ και τις ρωσικές δυνάμεις. Κοινώς, εντός της πόλεως, πέραν του άμαχου πληθυσμού, υπάρχουν τζιχαντιστές και συγκεκριμένα η οργάνωση Τζαμπάτ Φατάχ Αλ Σαμ που είναι μετεξέλιξη του συριακού παρακλαδιού της Αλ Κάιντα, του Μετώπου Αλ Νούσρα.

Μάλιστα, μιλώντας περί των συγκεκριμένων τρομοκρατών, ο Ερντογάν είπε ότι μίλησε χθες με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν για το ενδεχόμενο συμφωνίας για την απομάκρυνση της συγκεκριμένης οργάνωσης από το Χαλέπι. Δεδομένου ότι ο συνήθης φαφλατάς Ερντογάν δεν είπε κάτι περισσότερο, μάλλον η πρότασή του απορρίφθηκε με γέλια από τον Πούτιν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ερντογάν δεν κάνει προσπάθειες για μεταφορά των τζιχαντιστών σε ασφαλές έδαφος.

Αν συνδέσει κανείς τις δύο αυτές δηλώσεις που λάβαν χώρα στην ίδια ομιλία, ευκόλως εξάγει το συμπέρασμα πως ο Ερντογάν απειλεί ευθέως την Ευρώπη με μεταφορά του μετώπου Αλ Νούσρα και των τρομοκρατικών ενεργειών του σε ευρωπαϊκό έδαφος, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του.

Διαβάστε επίσης: Σταθμός τζιχαντιστών η Ελλάδα: Στην Αθήνα βρέθηκαν τα σχέδια για τις επιθέσεις σε Βρυξέλλες και Παρίσι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-apeiles-erntogan-pros-oloklhrh-thn-eurwph-erchontai-ena-ekatommurio-pr#ixzz4NZ09mI7y

Exit mobile version