Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή Σκουρλέτη ότι ο Σύριζα οδηγεί την Χώρα προς τέταρτο Μνημόνιο

Παραδοχή Σκουρλέτη ότι ο Σύριζα οδηγεί την Χώρα προς τέταρτο Μνημόνιο

Ομολογία όχι μόνο της πλήρους αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και του ερχομού ενός νέου (τετάρτου) Μνημονίου έκανε ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης.

Για την ακρίβεια, ο Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «Πρέπει να αποφύγουμε να φθάσουμε σε σημείο να οδηγηθούμε σε τέταρτο μνημόνιο», για να συνεχίσει λέγοντας ότι «Αν πάμε σε νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, τότε αυτό το πρόγραμμα θα έχει αποτύχει».

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε εάν προτίθεται να παραιτηθεί στην περίπτωση που παρθούν νέα μέτρα, με απύθμενο πολιτικάντικο θράσος είπε ότι «το τελευταίο που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι τι θα κάνει ο Σκουρλέτης»! Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος της θρασύτητας επισήμανε ότι «Η ένταξή μου στην Αριστερά, από μικρό παιδί, καμία φορά δεν καθορίστηκε με βάση την καρέκλα», ενώ στο αποκορύφωμα της θρασύτατης συμπεριφοράς του είπε ότι αν κάτι χαρακτηρίζει την κυβέρνηση αυτό είναι η… ειλικρίνεια!

Αυτοί που «έσκιζαν» τα Μνημόνια, που θα υποχρέωναν τις αγορές «να χορεύουν», που ως αγράμματοι έλεγαν «γκόου μπακ, μαντάμ Μέρκελ», μιλάνε τώρα για… ειλικρίνεια. Για τέτοια ξετσιπωσιά και πολιτική αλητεία μιλάμε.

Επί της ουσίας, όμως, ο Σκουρλέτης, με τον «αντιφασίστα» γιόκα του για τον οποίο είναι υπερήφανος για τις παρακρατικές ενέργειές του σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αυτό που κάνει είναι να ομολογεί την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης, καθώς όχι μόνο έβαλε την Χώρα σ΄ένα τρίτο Μνημόνιο (έχοντας, βεβαίως, και την σύμφωνη γνώμη ολοκλήρου του υπολοίπου «συνταγματικού τόξου»), αλλά πολύ χειρότερα έχει ήδη δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τον ερχομό ενός, ακόμη πιο καταστροφικού, τετάρτου Μνημονίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paradochh-skourleth-oti-h-chwra-badizei-pros-tetarto-mnhmonio#ixzz4Nd4pCqz5

Exit mobile version