Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξε με την Σαμπρίνα και ο Λαζόπουλος! Σε πονάει Λαλάκη;

Λύσσαξε με την Σαμπρίνα και ο Λαζόπουλος! Σε πονάει Λαλάκη;

Δεν έφτανε –στους θολοκουλτουριάρηδες της αριστερής σαπίλας- ο Στηβ Γιατζόγλου, τώρα βρίσκουν μπροστά τους κι άλλο ένα δημοφιλές πρόσωπο που δεν μασάει τα παραμύθια τους: την τραγουδίστρια Σαμπρίνα.

Η οποία, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, υπερασπίστηκε το στοιχειώδες σε μια δημοκρατική χώρα: το δικαίωμα της γνώμης και της προσωπικής άποψης.

Δεν έχασαν, λοιπόν, την ευκαιρία οι… Λαζοπουλάδες του διαδικτύου (altsantiri.gr), να της χιμήξουν: «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ» ΟΣΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ Αυγή η… Σαμπρίνα.

Αναπάντεχη στήριξη στους απανταχού επώνυμους φιλοχρυσαυγίτες προσφέρει η τραγουδίστρια Σαμπρίνα.

Με αφορμή τις μισαλλόδοξες κορώνες του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Στηβ Γιατζόγλου που παραβρέθηκε σε εκδήλωση του ναζιστικού κόμματος, η Σαμπρίνα, κατά κόσμον Αλεξάνδρα Τσερκάνου, δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Τι σημασία έχει αν είσαι επώνυμος; Δεν θα πεις τη γνώμη σου; Αν πιστεύουμε πως έχουμε δημοκρατία, σωστό είναι να ακούμε τα πάντα, χωρίς να κατηγορούμε εκείνους που τα εκφράζουν» για να συμπληρώσει: «Παρακολούθησα το θέμα και διάβασα προσεκτικά όσα δήλωσε, γι’ αυτό και θεωρώ σχεδόν αστείο να πρέπει κάθε φορά να λογοδοτείς σχετικά με τα πιστεύω και τα θέλω σου».

Για την κ. Τσερκάνου, είναι «σχεδόν αστείο» να πρέπει κανείς να λογοδοτήσει όταν τα «πιστεύω» του και τα «θέλω» του είναι ο φασισμός της Χρυσής Αυγής, οι ξυλοδαρμοί μεταναστών, οι δολοφονίες αντιφασιστών, οι επιθέσεις σε αγωνιστές. Αστείο να απαιτεί εξηγήσεις ο κόσμος όταν ένας άνθρωπος που θαυμάζει για την αθλητική του πορεία, αποδεικνύεται υμνητής των απολογητών του Μεταξά, του Παπαδόπουλου, των ταγμάτων ασφαλείας και των χιτών. Πολύ αστείο…

Ο πνευματικός κόσμος, στο πλευρό της Χρυσής Αυγής λοιπόν…».

Τόσο πολύ τους πόνεσε! Λαλάκη, ξυδάκι!

(ΥΓ): Πριν από κάνα μήνα, είχαμε θέσει ένα ερώτημα και απάντηση δεν πήραμε – γιατί άραγε; Ιδού το ερώτημα:

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ» ΤΣΕΠΩΝΕ 220.000 ΕΥΡΩ (ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) ΚΑΙ 160.000 ΕΥΡΩ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ;

Τώρα με τη φαγωμάρα που έχει πέσει μεταξύ των ολιγαρχών («νταβατζήδων») για τις τηλεοπτικές άδειες, πολλά άπλυτα θα βγουν στη φόρα!

Έτσι, στα πλαίσια αυτά, ο «Βηματοδότης» έγραψε το παρακάτω κουίζ: «Ποια εκπομπή σε κανάλι που δεν πήρε άδεια στοίχιζε 160.000 ευρώ το επεισόδιο; Και τώρα καναλάρχης και εκπομπάρχης βρίσκονται στα μαχαίρια, γιατί ο πρώτος θεωρεί ότι ο δεύτερος τον ξεγέλασε και ήθελε να του πάρει το κανάλι; Να προσθέσω εδώ ότι πριν από τις περικοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο κανάλι ο εν λόγω εκπομπάρχης εισέπραττε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο (για να διασκεδάζει τον κόσμο με τις γνωστές του μεθόδους)».

Αλήθεια, για ποιον χτυπάει η… καμπάνα; Ξέρει τίποτα για το «φόνο» ο… ευαίσθητος αριστερός «καλλιτέχνης» και διασκεδαστής-προπαγανδιστής Λαλάκης Λαζόπουλος; Ε;

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lussaje-me-thn-samprina-kai-o-lazopoulos-se-ponaei-lalakh#ixzz4Ne3Mqviw

Exit mobile version