Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο προσκήνιο η γενιά των 100 ευρώ! Η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων καλά κρατεί…

Στο προσκήνιο η γενιά των 100 ευρώ! Η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων καλά κρατεί...

Ξεχάστε την γενιά των 700 και των  500 ευρώ, καθώς πλέον στον ορίζοντα ξεχωρίζει καθαρά η γενιά των 100 ευρώ! Αυτή  η νέα γενιά των 100 ευρώ κάνει την εμφάνισή της, την ώρα που οι δανειστές απαιτούν και νέα  μείωση του κατώτατου μισθού.

Οι λεγόμενες «δουλειές του ποδαριού» κάνουν πλέον θραύση. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα δείχνουν ότι η έκρηξη της ανεργίας και η εργασιακή ζούγκλα οδηγούν σε φτωχοποίηση μία ολόκληρη γενιά εργαζομένων, η προοπτική της οποίας συνοψίζεται στο τρίπτυχο: μισή δουλειά, μισός μισθός και σύνταξη 500 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, σήμερα στον ιδιωτικό τομέα 126.956 εργαζόμενοι αμείβονται με μεικτό μηνιαίο μισθό έως 100 ευρώ. Συνολικά, 343.760 εργαζόμενοι αμείβονται με μηνιαίους μισθούς από 100 έως και 400 ευρώ μεικτά.

Πρόκειται για εργαζόμενους με συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης ή εκ περιτροπής εργασία 2,3 ημερών την εβδομάδα, ή ακόμη και μερικών ωρών την εβδομάδα.

Η πορεία προς την πλήρη «κινεζοποίηση» των εργασιακών σχέσεων καλά κρατεί, με την μνημονιακή κατοχή της Χώρας να αποτελεί τον καλύτερο εγγυητή για την συνέχιση και την ολοκλήρωση αυτής της οικτρής κατάστασης, για την οποία ο μονόδρομος αποφυγής οδηγεί αναγκαστικά στην συνειδητοποίηση της σημασίας των κοινωνικών αγώνων μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-proskhnio-h-genia-twn-100-eurw-h-kinezopoihsh-twn-ellhnwn-kala-kratei#ixzz4NiPYWJDA

Exit mobile version