Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί άραγε δεν το κλείνει τώρα το μαγαζάκι του ο Σταύρος Θεοδωράκης;

Γιατί άραγε δεν το κλείνει τώρα το μαγαζάκι του ο Σταύρος Θεοδωράκης;

Γράφει ο Αντίοχος

Νέα πρόσκληση προς το Ποτάμι για συγκρότηση ενιαίας κοινοβουλευτικής ομάδας με το ΠΑΣΟΚ, έκανε ο Λοβέρδος. «Μας ζητούν να γίνουμε συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα γίνουμε», ήταν η απάντηση από το γραφείο Τύπου του Ποταμιού.

Προς αυτή την κατεύθυνση, είχε προηγηθεί βεβαίως ο διάλογος για την «ενιαία κεντροαριστερά», ο οποίος ως γνωστόν κατέληξε σε φιάσκο, με κύριο υπεύθυνο αυτού το Ποτάμι.

Με το ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, δεν πάει ο Σταύρακας.

Αλλά, ούτε και με την νουδούλα! Άλλωστε, μόλις προ ημερών διέγραψε βουλευτή του που ζητούσε κάτι τέτοιο.

Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ πάει, ενώ αν ήθελε θα βρισκόταν τρόπος να μπει στη συγκυβέρνηση ως «τσόντα», κι ας το παίζει ο Καμμένος… πολλά βαρύς.

Και σίγουρα θα αναρωτιέστε, γιατί το παίζει τόσο… δύσκολος ο Σταύρος, ενώ το μόρφωμά του έχει πάρει την κατηφόρα και η κατάστασή του είναι κατά γενικήν ομολογίαν μη αναστρέψιμη. Επιπροσθέτως, όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο θα πέφτουν οι μετοχές (τα ποσοστά) του κι όλο και περισσότεροι βουλευτές και στελέχη θα ψάχνουν ο καθένας μόνος του μια ασφαλέστερη πολιτική στέγη, οπότε η λογική επιτάσσει να το διαλύσει τώρα αμέσως το μαγαζάκι του και να πάει αλλού.

Γιατί, λοιπόν, δεν το κάνει;

Το πράγμα είναι πολύ απλό: το Ποτάμι είναι δημιούργημα του Big Boss Μπόμπολα, ο οποίος σ’ αυτή τη φάση είναι… αναποφάσιστος.

Και θ’ αποφασίσει την τελευταία στιγμή πού θα το στρέψει το Ποτάμι του, ανάλογα με τα συμφέροντά του!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-arage-den-to-kleinei-twra-to-magazaki-tou-o-stauros-theodwrakhs#ixzz4NjozPEH5

Exit mobile version