Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κύμα απόγνωσης στην μνημονιακή Ελλάδα: Δύο αυτοκτονίες σε Αθήνα και Πάτρα λόγω οικονομικού αδιεξόδου!

Κύμα απόγνωσης στην μνημονιακή Ελλάδα: Δύο αυτοκτονίες σε Αθήνα και Πάτρα λόγω οικονομικού αδιεξόδου!

Συγκλονιστικές και παράλληλα σπαρακτικές είναι οι ειδήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σήμερα για τις δύο νέες αυτοκτονίες Ελλήνων, οι οποίοι απεγνωσμένοι από την οικονομική ασφυξία έδωσαν τέλος στην ζωή τους.

Η πρώτη τραγική είδηση έρχεται από την Πάτρα, όπου 45χρονος πατέρας,  ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, έπεσε στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού του επειδή δεν μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειό του.

«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα», έγραφε στο σημείωμα που άφησε πίσω του. Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, αν και δεν είχε εκμυστηρευθεί σε κανέναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, φαίνεται ότι το χρέος που από δάνειο και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, οδήγησαν τον 45χρονο στο απονενοημένο διάβημα. Χαρακτηριστικό της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης είναι και ότι στο σημείωμα που άφησε, σε κάθε φράση ξεκινούσε με το αρνητικό μόριο ΔΕΝ.

Η σύζυγός και το 19χρονο παιδί του είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ οι γείτονές του κάνουν λόγο για έναν ευγενικό και ήσυχο άνθρωπο, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Στις εκατόμβες των θυμάτων του Μνημονίου προστέθηκε και ένας 39χονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος κρεμάστηκε σήμερα σε αλσύλλιο στο Μοσχάτο. Σοβαρά προσωπικά και οικονομικά αδιέξοδα, οδήγησαν τον 39χρονο να βάλει τέλος στην ζωή του.

Το -αιωρούμενο από το βρόγχο- πτώμα είδε ένας περαστικός από το σημείο σήμερα το μεσημέρι στις 12:15, όταν είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του. Σοκαρισμένος από το θέαμα ειδοποίησε την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φθάσει στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά για τον 39χρονο οικογενειάρχη. Οι αστυνομικοί, στο σημείωμα που βρήκαν στην βάση του δέντρου, διαπίστωσαν και την ταυτότητα του αυτόχειρα και επιπλέον από την ταυτότητα που είχε στις τσέπες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις αναφορές σε προσωπικά και οικογενειακά του ζητήματα, ο αυτόχειρας καταλήγει στο σημείωμα του, ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη από το παιδί του, γράφοντας πως δεν είχε άλλο δρόμο επιλογής.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ασφυκτικών μνημονιακών πολιτικών σε μια χώρα που διευθύνεται από προδότες που βάζουν σε προτεραιότητα τους λαθρομετανάστες και αδιαφορούν παντελώς για τους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/patra-45chronos-autoktonhse-epeidh-den-mporouse-na-apoplhrwsei-to-daneio-to#ixzz4NlbL4Seq

Exit mobile version