Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Χώρας και η Αντίσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Χώρας και η Αντίσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Για αρκετό χρονικό διάστημα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρίστανε τους ακραιφνείς και αγνούς πατριώτες, οι οποίοι «αναγκάστηκαν» εκ των περιστάσεων να υπογράψουν το τρίτο Μνημόνιο, ενώ τώρα «αγωνίζονται» να περιορίσουν τις αρνητικές συνέπειες στην Πατρίδα και τον Λαό.

Στην πραγματικότητα, γύρω από αυτή την επιτηδευμένη «αγωνία» και τα ανάλογα κροκοδείλια δάκρυα, αυτό το οποίο πρέπει να βλέπουμε είναι ένα τσούρμο πολιτικών απατεώνων και υποτελών στους διεθνείς τοκογλύφους, που δεν δίστασαν όχι απλά να εξαπατήσουν αισχρά τον Ελληνικό Λαό – και ιδιαίτερα εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν και τους ψήφισαν – αλλά πολύ περισσότερο να επιβάλλουν τα πιο σκληρά αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία άνοιξαν ακόμη πιο πολύ την ήδη αδηφάγο όρεξη των ξένων εντολέων τους.

Από την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου τον Μάιο του 2010 μέχρι και σήμερα όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν οδήγησαν στην αποικιοποίηση της Χώρας και στην φτωχοποίηση του Λαού μας. Από τότε άλλαξαν αρκετές κυβερνήσεις, έγιναν τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις για την Βουλή (συν ευρωεκλογές, περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές και το δημοψήφισμα), πάρθηκαν διάφορες αποφάσεις διαχείρισης του χρέους, όμως το νήμα του αποικισμού και της φτωχοποίησης όχι μόνο δεν έσπασε, αλλά τέντωσε ακόμη περισσότερο.

Από το 2011, οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σχήμα «ιδιωτικοποιήσεις αντί χρέους», μέχρι το 2015 – 16, που αποφασίστηκε και δημιουργήθηκε το Υπερταμείο Ξεπουλήματος Κρατικής Περιουσίας, η πορεία είναι ευθύγραμμη και συγκεκριμένη: ό,τι μπορεί να ξεπουληθεί θα ξεπουληθεί στους διεθνείς τοκογλύφους, ο οποίοι θα καρπώνονται υπέρογκα κέρδη δίνοντας ψίχουλα.

Επίσης, από το 2010, λίγο μάλιστα πριν το πρώτο Μνημόνιο, το ίδιο ευθύγραμμη και συγκεκριμένη είναι επίσης η θέσπιση πακέτων μέτρων, που μειώνουν τις κρατικές κοινωνικές δαπάνες, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν συνεχώς την έμμεση κυρίως φορολογία, που διαλύουν το έτσι κι αλλιώς ισχνό «κράτος πρόνοιας», με έμφαση κυρίως στην πλήρη διάλυση της εναπομείνασας Κοινωνικής Ασφάλισης, που αποσαθρώνουν τις εργασιακές σχέσεις και ρίχνουν στα τάρταρα και σε επίπεδο γαλέρας μισθούς και μεροκάματα, φέρνοντάς τα στα επίπεδα των πρώτων μεταπολεμικών δεκαετιών.

Ο πρότερος (μη έντιμος) βίος όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», που φέρθηκαν και συνεχίζουν να φέρονται ως υπάκουοι εντολοδότες των διεθνών τοκογλύφων, αποτελεί την καλύτερη ένδειξη – απόδειξη ότι  τραγική αυτή κατάσταση θα συνεχιστεί όπως έχει, με αλλαγές μόνο προς το χειρότερο.

Για να μπορέσει να αλλάξει κάτι, με ελπιδοφόρο και ουσιαστικό ορίζοντα, χρειάζεται ενεργητική συνταύτιση και συνοδοιπορία με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-sunechizomeno-jepoulhma-ths-chwras-kai-h-antistash-ths-chrushs-aughs#ixzz4NlddSwpF

Exit mobile version