Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην Ελλάδα με την ελπίδα ότι θα είναι μέσα στους 500 που θα πηγαίνουν κάθε μήνα στην Γερμανία

Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην Ελλάδα με την ελπίδα ότι θα είναι μέσα στους 500 που θα πηγαίνουν κάθε μήνα στην Γερμανία

Γράφει ο Αντίοχος

Θυμάστε που πριν από λίγο καιρό οι… φίλοι μας οι Γερμανοί (άμα έχεις τέτοιους «φίλους»…) είχαν υποσχεθεί πως θ’ αρχίσουν να παίρνουν πεντακόσια «προσφυγάκια» το μήνα από την Ελλάδα, για να δείξουν την… έμπρακτη «αλληλεγγύη» τους; Ε, λοιπόν, η υπόσχεση δεν ήταν… μούφα.

Έτσι, άρχισαν ήδη να εξετάζονται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) οι πρώτοι 500 φάκελοι «προσφύγων», σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές, για ν’ αρχίσει να υλοποιείται το πρόγραμμα από τον επόμενο μήνα και θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών στην εφημερίδα Handelsblatt, «έχουμε φέρει φακέλους από την Ελλάδα και την Ιταλία για πάνω από 500 πρόσφυγες για κάθε χώρα, που εξετάζονται αυτή την περίοδο από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων».

Και βέβαια, το να φεύγουν 500 «προσφυγάκια» τον μήνα για την Γερμανία δεν συνιστά ανακούφιση για μας, καθότι 500 μπαίνουν στην Ελλάδα μέσα σε μόλις 2-3 μέρες.

Αντιθέτως, και μόνο το άκουσμα της είδησης ότι 500 τυχεροί λαθρομετανάστες θα καταλήγουν κάθε μήνα από την Ελλάδα στην Γερμανία, θα αυξήσει κατακόρυφα τις λαθρομεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα, γιατί «κι αν σου κάτσει;» – που λέει και η διαφήμιση του Τζόκερ! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Σκοπίμως προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση η φράου Μέρκελ –κατόπιν εντολής των μεγάλων αφεντικών της, της Νέας Τάξης Πραγμάτων- για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των δυστυχισμένων της υφηλίου για λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chiliades-prosfugakia-erchontai-sthn-ellada-me-thn-elpida-na-einai-mesa-sto#ixzz4NqzooEML

Exit mobile version