Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα “προσφυγάκια” έδιωξαν τους τουρίστες: Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας τον φετινό Αύγουστου

Τα “προσφυγάκια” έδιωξαν τους τουρίστες: Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας τον φετινό Αύγουστου

Παρά τις καλοκαιρινές θριαμβολογίες και τα παραμύθια της ψεκασμένης Κουντουρά και ο ελληνικός τουρισμός πήγε κατά διαβόλου φέτος!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, στοιχεία που συμπεριλαμβάνουν και τις επιδόσεις στον κατ’ εξοχήν μήνα διακοπών, τον Αύγουστο, σε επίπεδο οκταμήνου 2016, οι απώλειες ξεπερνούν τα 750 εκατ. ευρώ! Οι εισπράξεις μειώθηκαν κατά 7,1% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι και διαμορφώθηκαν στα 9,85 δισ. ευρώ

Μάλιστα, τον Αύγουστο τα έσοδα υποχώρησαν περισσότερο από τον μέσο όρο του οκταμήνου, κατά 9,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Η δε πτώση τον φετινό Αύγουστο αποτελεί αρνητικό ρεκόρ της δεκαετίας που διανύουμε.

Την ίδια στιγμή άλλες χώρες που προσφέρουν πάνω-κάτω τα ίδια με την Ελλάδα, όπως η Κύπρος και η Ισπανία καταγράφουν σημαντική αύξηση στα τουριστικά έσοδα.

Πως εξηγείται αυτή η μεγάλη πτώση; Είναι προφανές, ότι ο πιο καθοριστικός παράγοντας αποτροπής του ερχομού τουριστών στη χώρα μας, είναι οι εικόνες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου με τα «προσφυγάκια». Κάτι που αποδεικνύεται από την τεράστια μείωση του τουρισμού στα συγκεκριμένα νησιά, που άλλοτε ήταν η «αιχμή» του τουριστικού δόρατος της χώρας!

Να, λοιπόν, μια ακόμα συνέπεια της λαθρομετανάστευσης, που την πληρώνουμε όλοι μας!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-prosfugakia-ediwjan-ta-touristakia-arnhtiko-rekor-dekaetias-ton-fetino-a#ixzz4Nvn3TC9q

Exit mobile version