Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζική συμμετοχή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της τοπικής οργάνωσης Καβάλας παρουσία πλήθος συναγωνιστών και φίλων του κινήματος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και η βουλευτής Χαλκιδικής Σωτηρίας Βλάχου.

Η Τ.Ο. Καβάλας αποτελεί ένα από τα κάστρα του Εθνικισμού στην Μακεδονία ενάντια στην ξενοκρατία και τα μνημόνια.

Με αφορμή τον επετειακό χαρακτήρα της εκδήλωσης προβλήθηκε ολιγόλεπτο οπτικοακουστικό υλικό με τις ποικίλες δράσεις και παρεμβάσεις της τοπικής οργάνωσης, όπως ενημερωτικές δράσεις σε ολόκληρο το νομό, δράσεις ανοιχτής κοινωνικής αλληλεγγύης σε Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη, τμήμα αιμοδοσίας με επιτυχημένες αιμοδοσίες.

Αρχικά πήρε τον λόγο ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα που διεξάγει για τέσσερα συναπτά έτη στην τοπική οργάνωση ο οποίος παρά τα όποια εμπόδια γίνεται ολοένα και πιο έντονος σε σημείο  που αναδεικνύει το Λαϊκό εθνικιστικό κίνημα σε μοναδικό φορέα ανάδειξης και παρέμβασης για όλα τα τοπικά προβλήματα.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την εμπιστοσύνη στο άτομο του και που μου την στάση του εμπνέει και τους συναγωνιστές της τοπικής οργάνωσης να συνεχίσουν τον αγώνα για μια ελεύθερη πατρίδα.

Ο επόμενος ομιλητής, η βουλευτής Σωτηρία Βλάχου, ζήτησε από όλους να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή σε αυτό τον αγώνα που δίνει για μια καλύτερη Ελλάδα με στόχο κάποια στιγμή να φτιάξουμε μια Πατρίδα για τους Έλληνες.

Τέλος τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής και μέλος τους πολιτικού συμβουλίου, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος αρχικά ευχήθηκε για την συνέχιση του αγώνα με αμείωτο πάθος έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το όραμα της Χρυσής Αυγής για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Μίλησε για τις δραστηριότητες που έχουν πραγματοποιηθεί με την δική του συμμετοχή στην Καβάλα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Κλείνοντας έκανε μια αναφορά ότι σε μια εποχή άπιστων ένας λαός κακομοιριασμένος και απαθής χωρίς ηγεσία επαναστατική δεν είναι δυνατόν να εξεγερθεί. Για να γίνει επανάσταση χρειάζεται Πίστη σε ένα Εθνικό Όραμα το οποίο πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.

Η εκδήλωση έληξε με τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο σε στάση προσοχής.

xamak.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-summetochh-sta-egkainia-twn-newn-grafeiwn-ths-chrushs-aughs-sthn-kab#ixzz4NwITd0KO

Exit mobile version