Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρά τις θυσίες του Ελληνικού Λαού το χρέος συνεχώς μεγαλώνει: Έφτασε τα 315 δισ. ευρώ!

Παρά τις θυσίες του Ελληνικού Λαού το χρέος συνεχώς μεγαλώνει: Έφτασε τα 315 δισ. ευρώ!

Μπορεί οι Έλληνες να ματώνουν (μεταφορικά και κυριολεκτικά) επί έξι συνεχόμενα χρόνια από τα μνημονιακά μέτρα που επιβάλλουν οι ντόπιοι κυβερνώντες από κοινού με τους ξένους επικυρίαρχους, όμως το χρέος (που υποτίθεται είναι ο λόγος των μνημονίων) αντί να μειώνεται, διαρκώς αυξάνεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, λοιπόν, το δημόσιο χρέος διαμορφώθηκε στο τέλος του β’ τριμήνου εφέτος σε 315,290 δισ. ευρώ, από 301,266 δισ. ευρώ στο τέλος του β’ τριμήνου πέρυσι. Κοινώς, δεν μας έφτανε η καταστροφή που έφεραν τα πρώτα μνημόνια, το μνημόνιο Τσίπρα κατάφερε να ανεβάσει το χρέος κατά 15 δισ. ευρώ παρά την πρωτοφανή υπερφορολόγηση.

Αυτό που μπορεί να συμπεράνει, λοιπόν, κανείς από αυτό και μόνο το στοιχείο είναι ότι τα μνημόνιο είναι αδιέξοδα και οδηγούν μονάχα στην περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας. Τα στοιχεία περί δήθεν «πρωτογενούς πλεονάσματος» δεν έχουν καμία απολύτως αξία, αφού είναι προϊόν της στάσεως πληρωμών προς ιδιώτες που έχει κάνει το δημόσιο, συνεπώς δεν είναι άξια λόγου, εφόσον είναι επί της ουσίας πλαστά.

Συνεπώς, το μόνο που έχουν να περιμένουν οι Έλληνες, είτε με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, είτε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, είναι ακόμα περισσότεροι φόροι και ξεπούλημα. Μόνο με το Εθνικό Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής μπορεί να δει ο Έλληνας επιτέλους πραγματική αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/para-tis-thusies-tou-ellhnikou-laou-to-chreos-sunechws-megalwnei-eftase-ta#ixzz4O1PnlemI

Exit mobile version