Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν βολιδοσκοπεί ο Μητσοτάκης – Πιο μνημονιακός δεν γίνεται…

Από «επιτυχία» σε «επιτυχία» βαδίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσπαθώντας διακαώς να δικαιώσει τον χαρακτηρισμό «παλτό» που του απέδωσε ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο νυν αρχικαρεκλάρχης της ΝΔ μαζεύει ό,τι «παλτό» κινείται στην πολιτική πιάτσα, με εμφανή τον κίνδυνο να τον φάει ο σκώρος…

Έτσι, μετά την «μεταγραφάρα» ενός μετεωρολόγου που την κοπάνησε από το μόρφωμα του Λεβέντη, μετά τα φλερτ με Φωτήλα και Τατσόπουλο, ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται για μια ακόμη μεταγραφική «βόμβα», η οποία κάνει «γκελ» στον Λαό. Παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από την εφημερίδα «Παραπολιτικά»:

«Χρυσή εφεδρεία της Ν.Δ. στον βορρά θεωρείται από πολλούς ο Μαργαρίτης Σχοινάς, που εσχάτως έχει πυκνώσει τις δημόσιες παρουσίες αλλά και τις παρεμβάσεις του στη Θεσσαλονίκη… Να θυμίσουμε ότι η καταγωγή του Μ. Σχοινά είναι από τη Χαλκιδική, ότι μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ότι εδώ και 25 χρόνια εργάζεται στην Ε.Ε. Επίσης, ότι ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες αξιωματούχους εκτός Ελλάδας που συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την εκλογή του στην προεδρία της Ν.Δ.».

Ο Σχοινάς είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν. Είναι, δηλαδή, αυτός ο οποίος φροντίζει να γνωστοποιεί στους κυβερνητικούς εντολοδόχους των δανειστών και στον Ελληνικό Λαό τις κατά καιρούς αποφάσεις των αφεντικών του για την διαχείριση της μνημονιακής κατάστασης.

Και όμως, αυτόν τον υπάλληλο της Κομισιόν ο Μητσοτάκης τον θεωρεί ως «χρυσή εφεδρεία» για το κόμμα του! Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η ΝΔ θα βαδίσει κι αυτή στα ίδια χνάρια της μνημονιακής υποτέλειας με την νυν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-ton-ekproswpo-tupou-ths-komision-bolidoskopei-o-mhtsotakhs.-pio-m#ixzz4O2EW2PBm

Exit mobile version