Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επεισόδια από λαθρομετανάστες σε “hot spot” – Σκοτώθηκαν την ώρα του φαγητού

Νέα επεισόδια από λαθρομετανάστες σε “hot spot” - Σκοτώθηκαν την ώρα του φαγητού

Σε σχεδόν καθημερινή βάση πλέον έχουμε αναβρασμό και αναταραχές στα “hot spots”, με αυτό της Σάμου να αποτελεί το πιο πρόσφατο περιστατικό.

 

Το απόγευμα της Δευτέρας δύο νεαροί αφγανοί «πρόσφυγες» κατά την διάρκεια της διανομής του βραδινού φαγητού άρχισαν να πετάνε πέτρες και να προσπαθούν να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους εγκλωβισμένους πρόσφυγες (με ή χωρίς εισαγωγικά).

Χρειάστηκε να παρέμβει διμοιρία των ΜΑΤ για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Το ερώτημα, όμως, παραμένει: Ως πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση;

Είναι ολοφάνερο ότι αυτό που επικρατεί σ΄όλα σχεδόν τα “hot spot” είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε ενέργειες ανεξέλεγκτου χαρακτήρα, οι οποίες θα δημιουργήσουν αλυσιδωτές εξελίξεις.

Όλοι όσοι αντιλαμβάνονται την Ελλάδα ως μία απέραντη αποθήκη ψυχών, όλοι όσοι διευκολύνουν την παράνομη είσοδο ανθρώπων στην Χώρα μας, όλοι όσοι χαμένοι μέσα στις παραισθήσεις των ξεπερασμένων ιδεοληψιών τους παραπλανούν τους ανθρώπους από την Ασία και την Αφρική, με συνθήματα του τύπου «πρόσφυγες καλώς ήρθατε» και «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες», είναι οι ηθικοί αυτουργοί όχι μόνο για την σημερινή κατάσταση, αλλά και για όσα πολύ πιο τραγικά μπορεί να ακολουθήσουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epeisodia-apo-prosfuges-se-hot-spot.-auth-thn-fora-sthn-samo-opou-plakw#ixzz4O6H3qDqQ

Exit mobile version