Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Αφιέρωμα σπάνιων φωτογραφιών από το Έπος του 40’

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Αφιέρωμα σπάνιων φωτογραφιών από το Έπος του 40’

“76 χρόνια μετά… 76 χρόνια από τότε που στα παγωμένα βουνά της Βορείου Ηπείρου, τα παιδιά της Ελλάδος έδιναν μαθήματα ήθους και Εθνικής αξιοπρέπειας, όχι με  συνθήκες και υπογραφές, αλλά με την λόγχη. Το OΧΙ του Ιωάννη Μεταξά, που αγκαλιάστηκε από όλο το Έθνος, ήταν το ΟΧΙ της ψυχής του Έλληνα. Του Έλληνα του ανυπότακτου, του Έλληνα, που το ιστορικό του πεπρωμένο είναι να γράφει ιστορία με το αίμα του, του Έλληνα, που ποτέ δεν ξεχνά από το πόσο μακριά έρχεται η φυλή του, και το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει.

Σήμερα που οι μέρες της παρακμής έχουν κυκλώσει την Πατρίδα, και τιμώντας την μνήμη και την θυσία όλων αυτών που δεν λύγισαν, δεν υπέκυψαν, δεν υπέγραψαν, παρουσιάζουμε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή. Μια εποχή τόσο μακρινή, μα και τόσο κοντινή. Οι ψυχές των πεσόντων  στρατιωτών μας φτερουγίζουν αυτές τις ημέρες πάνω από όλη την Ελλάδα. Υποκλινόμαστε και τιμούμε την θυσία τους. Σε πείσμα όλων. Εναντίον όλων.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ! Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-afierwma-spaniwn-f#ixzz4O6ZnPzJ6

Exit mobile version