Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Διχαστικό και διασπαστικό, όσο ποτέ άλλοτε, το κλίμα στην ΟΝΝΕΔ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Διχαστικό και διασπαστικό, όσο ποτέ άλλοτε, το κλίμα στην ΟΝΝΕΔ

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το παρακάτω παραπολιτικό σχόλιο: «Επειδή δεν μιλάμε, μη νομίζετε και ότι δεν βλέπουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Πιο διχαστικό και διασπαστικό, από απόψεως κλίματος, συνέδριο ΟΝΝΕΔ – όπως το προχθεσινό- δεν ξανάγινε».

Η «Δημοκρατία», η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ένα έντυπο το οποίο φέρεται εχθρικά προς τη ΝΔ, φανερώνει τα τεράστια εσωκομματικά προβλήματα που ταλανίζουν τη ΝΔ.

Και αφού «δεν μιλάει» η συγκεκριμένη «εφημερίδα», γιατί «να μιλήσουν» οι εντός της ΝΔ;

Η σιωπή τους για το καζάνι που βράζει στο εσωτερικό του κόμματος είναι δικαιολογημένη, υπό την έννοια ότι αυτά δεν βγαίνουν στην επιφάνεια μόνο και μόνο επειδή η ΝΔ βρίσκεται σε τροχιά επαναφοράς  στην εξουσία.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι διάφορες φατρίες της δεν βρίσκονται σ΄ έναν συνεχή εσωκομματικό πόλεμο για τον έλεγχο του κόμματος.

Ο Μητσοτάκης, λοιπόν, που θέλει να γίνει πρωθυπουργός, ας κοιτάξει προηγουμένως να σταθεροποιήσει την καρέκλα της αρχηγίας του, η οποία μόνο ως αναμφισβήτητη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-dichastiko-kai-diaspastiko-oso-pote-allote-to-klima-sthn-onned#ixzz4O8PyAIli

Exit mobile version