Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Γεια σας, είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στη φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ. Όλοι βλέπουμε τον πόλεμο που υφίσταται το κόμμα σας και που όσο ανεβαίνει στη συνείδηση του λαού, άλλο τόσο χτυπιέται από άλλους, είτε αυτοί είναι πολίτες, είτε είναι πολιτικοί, είτε είναι τα ΜΜΕ (κυρίως αυτά). Με αφορμή και τον πρόσφατο βιασμό της κοπέλας στους χώρους του πανεπιστημίου (αν και από ότι είδα υποστηρίζει την επιθετικού βαθμού εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα μας) ήθελα απλά να σας πω, ότι υπάρχουν και πολίτες όπως εγώ, που παρακολουθούν καιρό τις δράσεις σας και που καταλαβαίνουν πως δεν είναι δυνατόν να είστε τόσο «απαίσιοι», όσο το σύστημα σας προβάλλει. Αν προβαλλόσασταν ως καλοί, τότε θα έπρεπε όντως να ανησυχούμε. Παρ’ όλα αυτά κι εγώ καθημερινά κατηγορούμαι έντονα για τις ιδέες μου και στιγματίζομαι με τους γνωστούς όρους του φασίστα, αν και τόσο μικρή σε ηλικία. Κι αυτό επειδή απλά αγαπώ την χώρα μου, διαθέτω ορισμένες αξίες, αναζητώ την αλήθεια και λέω τις απόψεις μου. Συνεχίστε λοιπόν τους αγώνες σας με τον ίδιο ρυθμό και όπως πολύ καλά εσείς ξέρετε. Υπομονή.

Α.Γ.

Παραλήρημα και τρόμος στην “Εφημερίδα των Φωτομοντάζ” για το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Κράτος άδικο, ανίκανο, αφερέγγυο, αυταρχικό που δέρνει τους συνταξιούχους, που δεν σέβεται τους ζώντες και τους νεκρούς και ψεύδεται και εξαπατά ασύστολα, που χρηματίζεται να τρομοκρατεί, δεν είναι κράτος, είναι διεφθαρμένο καθεστώς. Και δεν έχει καμία σχέση με την Πατρίδα που είναι κάτι ακλόνητο, βαθύ και καθοριστικό για εμάς. Είμαστε πρόσωπα, και όχι τυχαία άτομα, υπάρχουμε είτε θέλουν είτε όχι με δικό μας ήθος και έθος!

Μ.Β.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Τουρκία διαμέσου του μεταναστευτικού ρεύματος θα αποκτήσει γεωπολιτικά ερείσματα στην Ελλάδα

Για να μη νομίζουν κάποιοι ότι τα λέμε μόνο εμείς οι εθνικιστές για το τι σημαίνει πρόσφυγας και λαθρομετανάστης. H είδηση είναι αλιευμένη από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Αιγιαλείας: Γυναίκα που έχει έρθει ως πρόσφυγας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Αίγιο απαίτησε από νοσοκόμα να βγάλει το Σταυρό που φορούσε προκειμένου να την περιποιηθεί. Δεν είναι δυνατόν να μη μπορούμε να φοράμε το Σταυρό μας μέσα στην χώρα μας, όταν σε άλλες χώρες μουσουλμανικές δεν επιτρέπεται καμία αναφορά στο Χριστό, στην Εκκλησία, στα Ορθόδοξα ήθη και έθιμα παρά μόνο στα μουσουλμανικά. Δεν είναι δυνατόν επίσης να ανεχθούμε να αλλάζει η εκπαίδευση που λαμβάνουν τα παιδιά μας, με την επικείμενη κατάργηση της προσευχής και κάθε άλλης εθνικής και πατριωτικής εκδήλωσης. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα μας στον ανεκδιήγητο και ανερμάτιστο συρφετό του ΣΥΡΙΖΑ. Αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να είχαμε ήδη χρεοκοπήσει και εγκαταλείψει την ευρωζώνη μήπως και ξυπνήσουμε. Δεν είναι όλα ζήτημα χρημάτων. Είναι ζήτημα αυτοσυνειδησίας και απόφασης αντίστασης για το μέλλον της φυλής. Δεν πάει άλλο. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Κωνσταντίνα Σ.

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ βασανίζει ανήλικα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-26-oktwbriou-2016#ixzz4OB8FJwBP

Exit mobile version