Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Κύριε Γενικέ Γραμματέα, παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό ότι καθημερινά στους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ουδέποτε αναφέρουν δηλώσεις της Χρυσής Αυγής επί οποιουδήποτε θέματος ή συμβάντος αλλά δεν ξεχνούν όλα τα αποκόμματα των υπολοίπων κομμάτων είναι ή δεν είναι εντός βουλής. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μας φοβούνται. Νομίζω ότι βρίσκουν την ευκαιρία με την μη ύπαρξη του ΕΣΡ, επειδή δεν υπάρχει έλεγχος και τιμωρία. να μας ξεχνάνε. Όχι πως όταν υπήρχε ΕΣΡ τα πράγματα ήταν εντάξει. Υπομονή, λοιπόν, και ηρεμία γιατί μας περιμένουν δύσκολες ημέρες όπου θα κληθούμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα, τις οικογένειες μας και ακόμη την ίδια την ζωή μας. Συγχαρητήρια σε εσάς κύριε Γενικέ Γραμματέα και σε όλους τους βουλευτές που παρά την φίμωση που δέχεστε είστε πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου ελληνικού έθνους.

Με εκτίμηση, Κώστας Κ., Πλοίαρχος Π.Ν (ε.α.)

Τώρα θυμήθηκε το όνομα της Μακεδονίας ο Λεβέντης – Άλλα έλεγε στο παρελθόν…

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι που έμαθα για την Ελλάδα, εδώ στην Γερμανία που έχω την ατυχία να κατοικώ τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι εθελόντρια αιμοδότης εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έδινα αίμα σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία στην Ελλάδα και ζώντας πλέον στην Γερμανία ήρθα σε επαφή με τον Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό, έτσι ώστε να συνεχίσω να δίνω και εδώ. Πηγαίνοντας την προηγούμενη εβδομάδα να δώσω αίμα συμπλήρωσα κάποια έγγραφα τα οποία χρειάζεται να συμπληρώσεις για να πάρουν κάποια στοιχεία σου, όπως π.χ αν είχα κάποιο ιατρικό πρόβλημα το χρονικό διάστημα από την τελευταία αιμοδοσία σου, αν επισκέφτηκα το εξωτερικό κ.λ.π. Σε αυτό επάνω φυσικά έγραψα ότι επισκέφτηκα το εξωτερικό τον Σεπτέμβριο, καθώς ήμουν στην Ελλάδα την ανάλογη εποχή. Εκεί επάνω μου είπαν ότι δεν μπορώ να δώσω αίμα γιατί στην Ελλάδα έχουμε, άκουσον – άκουσον ελονοσία. Και ρωτάω και εγώ η αφελής “από πότε;” και μου λέει: “από πάντα”. Φυσικά ενημέρωσα ότι η Ελλάδα δεν είναι τριτοκοσμική χώρα και ότι δεν βρίσκεται στην Αφρική και δεν έχουμε ελονοσία . Η Γερμανίδα γιατρός δεν με άκουσε καν. Της είπα ότι δεν έχουμε ελονοσία και ότι από τότε που έχουμε μαζέψει τους λαθρομετανάστες έχουμε θυμηθεί αρρώστιες που έπαψαν να υπάρχουν εδώ και δεκαετίες ολόκληρες. Αποχώρησα με το κεφάλι ψηλά, ρωτώντας την προκλητικά από πόσους «πρόσφυγες» πήρε αίμα ο Ερυθρός Σταυρός, από τότε που τόσο μεγαλόκαρδα τους δέχτηκαν στην χώρα τους. Δεν νομίζω να μπορούσε να μου απαντήσει.

Ευχαριστώ πολύ, Α.Π.

ΕΛΑΜ: Φτάνουν οι δικαιολογίες – Τοποθέτηση μνημείου για τον εθνομάρτυρα Σολωμό Σολωμού ΤΩΡΑ!

Όσο πληθαίνουν εκείνοι που υποφέρουν τόσο πιο φυσικά τους φαίνονται τα δεινά τους. Είναι τρομερό να βλέπεις πόσο εύκολα συνηθίζουν οι άνθρωποι την ανέχεια και τη φτώχεια χωρίς να αντιδρούν στα βάσανα που τους φορτώνουν. Περάσαμε από την εποχή των νεόπλουτων στην εποχή των νεόπτωχων, ο πέλεκυς βαρύς και αβάσταχτος στον ήδη καταπιεσμένο Έλληνα με το σύστημα να δουλεύει “καλά ” εναντίον του. Ευτυχώς για όλους αυτούς τους Έλληνες υπάρχει η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που αγωνίζεται να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Καιρός να το δουν και οι πλέον δύσπιστοι.

Μ.Β.

Μεγάλος πόνος στο ΚΚΕ για τις Αλήθειες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που ειπώθηκαν στην Βουλή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-27-oktwbriou-2016#ixzz4OElrFjMM

Exit mobile version