Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Αύριο μας ανήκει

Το Αύριο μας ανήκει

Οκτώβριος  2011: Μια Σημαία υψώθηκε… ένα Λάβαρο κυμάτισε στο ουρανό της Ανατολικής Αττικής. Μια Γαλανόλευκη και το Λάβαρο της Χρυσής Αυγής… ξεχωριστές οι στιγμές. Στην καρδιά μας ηχούσαν τα λόγια του Αρχηγού  μας ” …η Νίκη μας προσμένει “. Η παρουσία μας  ισχυρή και οι δρόμοι και οι πλατείες  στην Ανατολική Αττική  έγιναν δικά μας ….και βαδίσαμε Εμπρός, όπως προστάζει ο Ύμνος μας, Εμπρός πάντα Εμπρός, γιατί μπροστά μας βρίσκονται όλες εκείνες οι Νίκες  που δεν πετύχαμε ακόμα!

Εμπρός για την Πατρίδα, για τον Λαό. Εμπρός για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Δεν  κάναμε ούτε βήμα πίσω γιατί η Ιδέα μας  είναι Αθάνατη μέσα στους αιώνες …η Ποίηση των αιώνων… κι αντηχούσε καθάρια και Δυνατή ακόμα και μέσα από  τα κελιά της Τιμής. Δεν  κάναμε ούτε βήμα πίσω, το χρωστούμε στους Προγόνους μας και στα παιδιά μας , ” Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί “.

Όπως ο Γιώργος και ο Μάνος που έπεσαν κρατώντας Θερμοπύλες …και το Μαύρο στην Ψυχή μας έγινε πιο βαθύ και βουβός ο πόνος μας υπάρχει ακόμα….

Και κάθε 1η Νοεμβρίου οι φωνές μας θα ακούγονται μέχρι τα Ηλύσια Πεδία για να τους θυμίζουν ότι Εμείς δεν λησμονήσαμε την θυσία τους : Αθάνατοι! Έτσι, συνεχίσαμε τον Αγώνα μας γιατί ότι δεν μας καταστρέφει μας κάνει ισχυρότερους, γιατί ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακίσεις μπορούν να γονατίσουν την αρχαία Ψυχή της Φυλής  που ζει μέσα μας!.

Δεν λυγίσαμε ,δεν προσκυνήσαμε μα κάθε μέρα πολεμούσαμε… μια μάχη αλλιώτικη, εσωτερική ενάντια στον κακό μας εαυτό και μια μάχη εναντίον όλων. Όσοι προσκύνησαν αλλά και όσοι δείλιασαν γνώρισαν την απαξίωση  μας, εγκλωβισμένοι στην ευδαιμονία της ματαιοδοξίας τους ,αντικρίζοντας  τον κόσμο μέσα από τις παρωπίδες του άθλιου εγώ τους. Έτσι παραμείναμε και έτσι στεκόμαστε όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων!

Οκτώβριος 2016: 5 χρόνια συμπληρώνονται από την έναρξη λειτουργίας της Τοπικής μας Οργάνωσης. 5 χρόνια  Αγώνα, Πίστης και Τιμής! 5 χρόνια Εθνικής  Αντίστασης.

Η κάθε μέρα που περνάει βρίσκει την Τοπική μας πιο δυνατή, πρωτοπόρα στον Αγώνα για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Κάθε μέρα η Χρυσή Αυγή θα γίνεται όλο και πιο λαμπρή, μέχρι την Άγια εκείνη Αυγή, όπου ολόχρυση θα φωτίσει τις Ψυχές όλων των Ελλήνων και θα διαλύσει το σκοτάδι που επιβάλλουν οι φαύλοι ανθέλληνες στην Πατρίδα μας.

Είμαστε η Νιότη που γεννάει την Αυγή στην Πλάση ,που με άσβεστη Πίστη στις ψυχές μας και Οργή στις καρδιές μας ,βροντοφωνάζουμε υπερήφανα : Tο Αύριο ανήκει σε Εμάς !

Ζήτω ο Αρχηγός μας ,Ν.Γ. Μιχαλολιάκος!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-aurio-mas-anhkei1#ixzz4OGqEJHaa

Exit mobile version