Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άξιοι διάδοχοι της ψευτοδεξιάς: Μέχρι και τα ασθενοφόρα ξεπουλάνε οι συριζαίοι!

Άξιος διάδοχος της ΝΔ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν διστάζει να εφαρμόζει αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές ακόμη και στον χώρο της Υγείας.

Ειδικότερα, με συγκεκριμένη τροπολογία των αρμοδίων υπουργείων Υγείας και Εργασίας θα δίνεται η δυνατότητα στο ΕΚΑΒ να προβαίνει σε συμβάσεις με αεροπορικές ή άλλες εταιρείες για μίσθωσή τους, σε περίπτωση που τα μέσα του ΕΚΑΒ δεν επαρκούν για την αντιμετώπιση των αναγκών. Με άλλα λόγια, και λαμβάνοντας υπόψιν τις σοβαρές ελλείψεις του ΕΚΑΒ, ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση ακόμη ενός ακόμη δημόσιου φορέα.

Όσο δε αφορά τις ελλείψεις, στην Αττική εντοπίζονται 75 ακινητοποιημένα ασθενοφόρα λόγω βλαβών, στην Θεσσαλονίκη 18, η πλειοψηφία των Κέντρων Υγείας στην επαρχία δεν διαθέτουν οχήματα, ενώ παρά το γεγονός ότι αγοράστηκαν νέα οχήματα, δεν υπήρξε κάποια ανανέωση του στόλου στις περιφέρειες της Αττικής, της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας ή της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου κατοικεί το 70% του πληθυσμού.

Εντούτοις, το οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι απέναντι στις διαμαρτυρίες και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, τα κυβερνητικά στελέχη με προεξάρχοντα τον Αναπληρωτή υπουργό Πολάκη, δεν διστάζουν να απαντήσουν με ύβρεις και ειρωνείες, χωρίς ίχνος ντροπής. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ajioi-diadochoi-ths-pseutodejias-mechri-kai-ta-asthenofora-jepoulane-oi-sur#ixzz4OGs1E2Uh

Exit mobile version