Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα μνημόνια και στην λαθρομετανάστευση παρέα – Μόνο για τους διαπλεκόμενους καναλάρχες τσακώνονται!

Στα μνημόνια και στην λαθρομετανάστευση παρέα - Μόνο για τους διαπλεκόμενους καναλάρχες τσακώνονται!

Παρακολουθούμε από χθες το βράδυ την ένταση μεταξύ των κομμάτων κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σχετικώς με την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό τον περιβόητο νόμο Παππά.

Τόσο καιρό, τα κόμματα του κοινοβουλίου, έχουν ψηφίσει με διευρημένη πλειοψηφία σημαντικότατα νομοσχέδια, που κάθε ένα από αυτά συνιστούσαν μία μαχαιριά στον Ελληνικό Λαό.

Συγκεκριμένα, με μεγάλη πλειοψηφία και γενική αποδοχή από τα κόμματα ψηφίστηκαν:

α) Το Μνημόνιο της αριστεράς και τα σχετικά με αυτό μέτρα

β) Το Σύμφωνο Συμβίωσης

γ) Η ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό

Επίσης με ευρεία συναίνεση από την Βουλή έχουν δρομολογηθεί οι εξής πολιτικές:

α) Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων για τους λαθρομετανάστες και η λογική «ένα hot spot σε κάθε γειτονιά»

β) Η αποδόμηση της Εθνικής Παιδείας και το «ουδετερόθρησκο» σχολείο

Ακόμα και αυτές οι πολιτικές στις οποίες υπήρχε δήθεν αντιπαράθεση, υπήρχε συμφωνία επί της αρχής, αφού αλίμονο αν πάρουμε σοβαρά τις αιτιάσεις κατά του αντεθνικού σχολείου Φίλη από τη Νέα Δημοκρατία, την εκδότρια της Ρεπούση.

Την ώρα, λοιπόν, που τα κόμματα έχουν πλήρη συμφωνία σε όσες πολιτικές στοχεύουν ενάντια στους Έλληνες, προκαλεί τουλάχιστον αλγεινή εντύπωση το να έχει ξεσπάσει κομματικός πόλεμος για το θέμα των καναλαρχών.

Η Νέα Δημοκρατία, που είχε πάρει και συγχαρητήρια από την Μέρκελ επειδή δεν κάνει αντιπολίτευση στο θέμα των λαθρομεταναστών, έχει βγει στα «κάγκελα» μετά την απόφαση του ΣτΕ και ζητάει… εκλογές. Από κοντά και τα άλλα κόμματα, είτε βρίσκονται υπό διάλυση προς τη ΝΔ, είτε βρίσκονται υπό διάλυση προς τον Σύριζα.

Το αντεπιχείρημα ότι δήθεν «κόπτονται» για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ είναι τουλάχιστον φαιδρό όταν αρθρώνεται από αυτούς που έχουν προμετωπίδα του προγράμματός τους τις ομαδικές απολύσεις. Δεν ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους, αλλά τους χρησιμοποιούν ως επιχείρημα υπέρ των αφεντικών τους και πατρώνων τους, με απώτερο σκοπό το τρίγωνο της διαπλοκής πλουτοκρατία – κανάλια – κόμματα, που καταληστεύει ολόκληρο τον τόπο.

Ο Ελληνικός Λαός αδιαφορεί για το αν τον τόπο θα κυβερνά η ροζ ή η γαλάζια διαπλοκή, αφού υποφέρει εδώ και χρόνια και από τις δύο. Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, που λόγο της καθαρότητάς της και της βούλησής να πάνε οι κλέφτες φυλακή βάλλεται από όλους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-mnhmonia-kai-sthn-lathrometanasteush-parea-mono-gia-tous-kanalarches-ts#ixzz4OIUi3ceW

Exit mobile version