Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξαν οι ανθέλληνες από την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Θράκη – Παρακρατική επίθεση στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής

Λύσσαξαν οι ανθέλληνες από την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Θράκη - Παρακρατική επίθεση στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής

Η συνεχόμενη Εθνικιστική δράση των συναγωνιστών σε όλη την Θράκη σε συνδυασμό με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για τα όλα ζητήματα της περιοχής έχει αποδείξει στους Έλληνες Ακρίτες ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι ανθελληνικοί κύκλοι που δρουν στην περιοχή με την προστασία και την ανοχή του κράτους, προσπαθούν με επιθέσεις και τρομοκρατία να σταματήσουν το Εθνικό έργο της Χρυσής Αυγής στην Θράκη.

Έτσι λοιπόν και ενόψει της περιοδείας του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού, οι παρακρατικοί έχουν επιδοθεί σε μπαράζ επιθέσεων κατά των κλειστών γραφείων, των τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τ.Ο. Κομοτηνής για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της:

Για άλλη μια φορά γινόμαστε δέκτες του καθημερινού άνανδρου πόλεμου που δέχεται το Κίνημα μας. Είναι καταφανής ο τρόμος των καλοβολεμένων ανδρείκελων της πολιτικής ζωής μπρος τη διαφαινόμενη επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Μέσα στην αμηχανία τους και μην έχοντας κάποια άλλη οδό για να διεξάγουν τον συνήθη για αυτούς βρώμικο πόλεμο, επιστρατεύουν τις ομάδες κρούσης των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς, τους γνωστούς κρανοφόρους προκειμένου να επιτεθούν στα έμψυχα και άψυχα κομμάτια του Κινήματος.

Η επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής σε συνέχεια από την επίθεση που δέχθηκαν πριν λίγες ημέρες τα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης, είναι δείγμα του αναβρασμού και της αμηχανίας που επικρατεί στο τοπικό κατεστημένο από την ύπαρξη και μόνο των γραφείων του κινήματος μας. Ο βρώμικος πόλεμος του σάπιου αντεθνικού κράτους και του βασιλείου του παρακράτους ατσαλώνει την πίστη μας και δυναμώνει τον αγώνα μας.

Είτε το μίσος σας πηγάζει στις προδοτικές σας τάσεις είτε στα τουρκόφιλα αισθήματά σας, σας θυμίζουμε ότι τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Διαβάστε επίσης: Συντονισμένες ενέργειες “αναρχικών” και τουρκικού προξενείου λίγες μέρες πριν τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Περιοδεία Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lussajan-oi-anthellhnes-apo-thn-dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-sth-thr#ixzz4OIV566CD

Exit mobile version