Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεσιτάλ υποκρισίας: Φίλης και Γεωργιάδης “αγκαζέ” τραγουδούν τον Ακάθιστο Ύμνο – Έτσι ψηφίζανε μαζί και την ανέγερση του τεμένους στην Αθήνα!

Ρεσιτάλ υποκρισίας: Φίλης και Γεωργιάδης “αγκαζέ” τραγουδούν τον Ακάθιστο Ύμνο - Έτσι ψηφίζανε μαζί και την ανέγερση του τεμένους στην Αθήνα!

Ο ένας είναι ένας γνωστός ανθέλληνας που έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στο να ξεριζώσει την Θρησκεία από το Ελληνικό Σχολείο, το οποίο παράλληλα θα πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες.

Ο άλλος «ελλαδέμπορας» που παριστάνει τον έχοντας «πατριωτικές» ανησυχίες που τυγχάνει αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τελευταίο «πατριωτικό» ανδραγάθημά του ήταν η υπερψήφιση της διατάξεως για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό.

Αμφότεροι εμφανίζονται στην φωτογραφία, πλάι πλάι να τραγουδούν τον Ακάθιστο Ύμνο κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στην Μητρόπολη Αθηνών.

Το παράδοξο της υποθέσεως ότι ο Ακάθιστος Ύμνος ονομάστηκε έτσι μετά την λύση της πολιορκίας της Πόλεως από τις ενωμένες δυνάμεις των μογγολικής καταγωγής Αβάρων και των Περσών το 626 μ.Χ. προφανώς έχει ιδιαίτερη αξία όταν βλέπουμε τους δύο αυτούς πολιτικούς… ογκόλιθους να τον τραγουδάνε.

Τι σου κάνουν τα ψηφαλάκια…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/filhs-gewrgiadhs-agkaze-tragoudoun-ton-akathisto-umno-etsi-pshfizane-mazi-k#ixzz4OP5AxWaH

Exit mobile version